SÖNDAGSHOCKEYN KLAR!

KVAL TILL HOCKEYETTAN

Sollentuna tog en stabil seger mot Järfälla och kanske skulle siffrorna varit litet större om inte Järfällas debuterande målvakt Max Ekström -04 varit så bra. Järfälla borde kanske också haft några puckar till i nät men Sollentunas målvakt Felix Ohlsson är riktigt bra han också, så resultatet 5-1 är det som vi får hålla oss till.
Tack till Micke Erdtman som var expertkommentator idag, bländande bra!

Greg Lindqvist, Sollentuna:
Vi startade bra men fick inte så mycket utdelning. En bättre andraperiod där Järfällas unge målvakt räddade dem många gånger men till slut en stabil insats där Järfälla ändå kunde få en del chanser.
Vår målvakt Felix Ohlsson gör ett mycket bra jobb och visst var det litet synd att han inte kunde få hålla nollan då en skymt skott från blå går in, i sista minuten.
Jag är ganska nöjd och förväntansfull inför mötet mot Örnsköldsvik på onsdag.

Thomas Ahlperby, Järfälla:
Jag är så pass gammal nu att jag kan släppa en förlust rätt snabbt men..vi borde stått upp litet bättre idag för vi kan störa Sollentuna och vi kan skapa chanser, det såg vi.
Mycket bra debut av Max Ekström i målet.

Max Ekström -04
Fredrik Nordqvist, målskytt

……………………..

Jörgen Hägg, Göta:
Ja, vi gör en ganska bra match men Segeltorp är snabbare och har spelat i Hockeyettan en hel säsong, sånt syns.
Vi hade ändå 2-1 i slutet av andra och om vi inte hade gått på Segeltorps tekningsvariant, som de gör mål på, då hade vi kunnat starta tredjeperioden med en ledning…..det hade varit intressant…..om inte om fanns förstås..

Janne Santesson, Segeltorp:
Aah, en arbetsseger!! Vi spelade inte alls lika bra som mot Järfälla eller så hade Göta förberett sig bättre för vi kom inte upp i normal fart, tycker jag.
Så, vi hittade ändå ett sätt att vinna idag och det tyckte killarna var så skönt, de har inte varit bortskämda med segrar den här säsongen.
Jag måste berömma 10. Joel Thulin som var prickfri idag och vår målvakt 29. VictorKilefors-Petersson.

……………………..

Patrick Edlund, Övik:
Jag måste tyvärr säga att vi inte presterar nåt vidare idag. Det positiva var att vi tog till vara på våra PP-lägen och det vann vi matchen på.
Ser fram emot kommande matcher och ett bättre spel från vår sida..kanske hade det med ett långt speluppehåll att göra men..vi ska köra på nu.

Ludde Zetterlund, Haninge:
Idag förlorar vi pga en för dålig andra period. Vi tar för många korkade utvisningar.

Yellow Wings Björn Jacobsson har en kommentar till matchen:
Det blev ett par olyckliga utvisningar och ett rejält underläge efter andra perioden.
Det hade varit förståeligt om det blivit uppgivet och gnälligt efter det. MEN…Haninge behöll fokuset på spelet och fortsatte obarmhärtigt att mala ner Ö-vik. Det jag tar med mig efter den här matchen är inte bara Haninges enorma kondition och fysiska kapacitet, utan även deras stenhårda mentala förmåga att fortsätta och fortsätta och fortsätta kämpa ända till slutsignalen.
De visar enastående dådkraft, disciplin, motivation och karaktär. Haninge är inte bara i fysiskt topptrim, de är också mentalt starka som urberg. Det visade de prov på redan i matcherna mot Nacka och nu ännu mer emot Ö-vik som tog en rekordtidig time out när de insåg att de stod inför en motståndare som var något helt annat än de räknat med.
Bra jobbat!

………………………..

KVALET TILL HOCKEYTREAN

Niklas Flodin, Brödernas:
Idag gör vi faktiskt en rätt bra första period, klart bättre än mot BOO.
Känns som att vi varit ganska ineffektiva i början av matcherna och sen fått bra utdelning i andra perioden . Men som helhet gör vi en stabil match idag!