Torpet vann Hockeyettanmötet!

Det blev en rolig lördagskväll i Segeltorpshallen för hemmalaget, när man vinner över det andra hockeyettanlaget i serien, Örnsköldsvik, med 3-1!

En snabb titt i tabellen gör att Segeltorp har en mycket bra position som ledare med 15 poäng. Övik ligger fortfarande nedanför strecket vilket säkert inte känns så bekvämt.
Imorgon möter Övik Göta, ett lag som man inte vet om det är fågel eller fisk på matchdagen,
Sollentuna som möter Järfälla imorgon har en god chans till en trepoängare och skulle det bli seger så håller man undan för Övik oavsett hur deras match mot Göta slutar.

Janne Santesson, Segeltorp:
Oj, idag fick vi jobbba även i båset..det var full fart med boxningar, skador och livligt värre idag.

Vi började bra men gick ned ordentligt i fart i första perioden så det såg inte så bra ut då.
Sen gör vi en ganska bra andra period även om Övik har mycket puck. Det blir 1-1 där.
I tredje kan vi göra 2-1 med 10 min kvar och sen var det boxning som sagt vilket ledde till spel 4 mot 4 i fem minuter och efter en timeout spelade killarna precis som vi ville, pucken framför sig och chippade ut vid problem..
Övik kom inte åt oss utan vi kunde göra 3-1 på ett PP. Väldigt skön seger..dessutom tredje på raken vilket killarna var superglada för…hade inte hänt tidigare under säsongen.
Måste berömma Victor Olsson i målet som var lysande och David Ljusbol som är så nyttig och städar upp så att sina kedjekompisar kan foka på anfall i första hand.