Första omgången i Kvalserien spelad!

Vinst för Brödernas, Åker och Trånkan i den nu öppnade Kvalserien och redaktionen besökte Stortorpshallen där Trånkan tog emot Nynäshamn och båda lagen hade tunt med folk till matchen så vi förväntade oss inte en match i något högre tempo….men…vad fel vi fick!
Det var full fart i tre perioder plus OT, en mycket fartfylld och kampfylld historia!
Flera spelare utmärkte sig på ett positivt sätt men vi väljer ut en spelare i varje lag och det blir:
Trånkan: Jens Berg, 2+1p och en grym skridskoåkare som dessutom har dribblingshänder.
Nynäs: Maksim Berezhonov, 2+0p, kvick som en iller och snabba händer som få.

ÅKER, Micke Ericsson: -Tackar tackar, en gedigen lagseger idag!! Vi började lite trevande, ett klart högre tempo på motståndarna i första perioden och 0-2 efter två svaga insatser runt egen kasse. Sedan tycker jag nog att vi tog över matchen och vi är grymt nöjda. med inställningen på alla spelare idag. Tyvärr missar domarna en solklar checking to the head och en lika tydlig spearing… med två skadade spelare som följd men inga utvisningar…

IRON, Robert Press: -Tja, vi gör en helt ok match, men ger tyvärr bort 2-3 mål med unforced errors för att tala tennisspråk.
Bara o bita ihop o komma igen.

BRÖDERNAS, Niklas Flodin: -Skön seger där vi gör många saker på rätt sätt. Kan ta pucken i mittzon och kontra.
Bra insats av Oscar Svensson i målet och två av deras mål var osannolika pingpong-studsar som på något sätt hoppade in!
Den här matchen var i ett betydligt högre tempo än de tidigare matcherna i seriespelet.
På söndag får vi se var vi står..när vi möter Trånkan hemma.