Hanviken starkast i seriefinalen

foto: mhockey.se

Seriefinalen nästan ett antiklimax inför storpublik. I Stora Hallen, Rosvalla kom 2017 personer för att se en spännande seriefinal och vilket lag som skulle sätta sig i förars  ätet inför den allra sista omgången för säsongen.

Gripen startade bra och fick till ett antal chanser men Marcus Due-Boje var omutlig i målet för Hanviken och spikade igen kassen till bara några minuter före matchslutet. Hanviken fick matchen precis dit man ville, hade litet medstuds och kunde göra snygga mål vid psykologiskt viktiga tidpunkter.

Man såg att killarna i bortalaget tyckte denna kväll var en bra kväll att spela hockey på medan Gripen fick slita nåt otroligt för att skapa farligheter. Mot slutet fick iallafall hemmalaget hål på Due-Boje, vilket ändå var en klen tröst eftersom alla poäng åkte buss hem till Tyresö!! Sista omgången kan bli en rysare, om nu resultaten inte går som alla tror..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.