Spelarkommentarer från Huddinge och Visby!

Våra lag från Östra, Visby och Huddinge, hamnade sist och nästsist i kvalserien till Allsvenskan men gjorde väldigt bra matcher där.
Vi fick några kommentarer ifrån spelare i båda lagen:

Rasmus Dahlberg-Karlsson, Huddinge:

Tjenare Pelle!  Vart ska jag börja egentligen? Tycker i det stora hela att vi gör en riktigt bra kvalserie. Tyvärr så fick vi inte med oss resultaten fullt ut, men det tar vi lärdom av.
Alla matcher som vi förlorade var med uddamålet och vissa av matcherna tycker jag vi skulle ha tagit 3 poäng i.
Första matchen i kvalserien hemma mot Kristianstad hade vi en 2-0 ledning mot med mindre än två minuter kvar och tappar tyvärr till 2-2 och förlorar sen på straffar.
Sen åker vi ändå ut till ön och gör en bra bortamatch och tar med oss tre poäng. Inget skönspel men vi lyckas vinna.
Sen Västerås hemma tycker jag bara att vi SKA ha tre poäng. Vi bombar över dem totalt i sista perioden, men tyvärr lyckas dem pilla in 2-3 och vinna den matchen.
Sen åker vi till Södertälje och även där tycker jag att vi ska ha med oss tre poäng. Tycker vi är bra mycket bättre än vad de är, men även där lyckas vi tappa en ledning med bara någon/några minuter kvar och förlorar sen på straffar igen.
Troja hemma, en jämn tillställning. Men även i den matchen tycker jag vi borde fått med oss minst, minst en poäng!
Sen vände serien och vi åker till Kristianstad och fullständigt kör över dem. Puckarna började trilla in vi kände att vi var med i racet igen.
Sen kom ett avsågat Visby till tigerkulan och de hade väl egentligen ingen chans överhuvudtaget.
Efter den trepoängaren så åker vi till Västerås och gör väl årets sämsta period. Vi sitter kvar i bussen hela laget och förlorar första perioden med hela 4-0. Andra perioden är något bättre och vi får med oss ett 6-2 läge inför sista. I tredje perioden så bara maler vi på och lyckas äta ikapp till 6-5 och på håret att få in 6-6 pucken. Men i den matchen får vi skylla oss själva man kan inte bete sig så som vi gjorde mot ett ”allsvenskt lag” vi blir hårt straffade.
Sista chansen blev mot SSK i den nionde omgången. Tyvärr lyckas vi inte knipa några poäng i den matchen, även fast vi hade många fina lägen vid ställningen 2-3.
Avslutningsvis så reser vi till Ljungby och har väl egentligen ingenting att spela för, förutom att sätta lite käppar i hjulet för Troja. Med tanke på läget som vi var i innan matchen och hur matchen utvecklades med ett 4-1 underläge, så tycker jag att hela laget ska ha en rejäl eloge. Vi går upp till 4-4 och har bud på mer men med mindre än 40 sekunder kvar av matchen så avgör de.
 Men, hur ser du på din egen utveckling? Du verkar tuffare nu och dundrar in i sargen mot större spelare utan rädsla? ..och gör du inte mer poäng nu också?
Jag har väl haft en ganska stor revanschlusta med tanke på fjolårets säsong, då det bara blev 15 matcher för min del med njurskadan och så. Jo, det kommer säkert med att jag var väldigt sugen på att komma upp och visa vad jag egentligen går för.
Andreas Gröndal, Visby/Roma:
Klicka på bilden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.