Idag startar Hockeytvåan

Idag startar Hockeytvåan Östra B, eller Södra som många säger. Denna serie startar en vecka tidigare än Norra pga att man först var nio lag. Haninge har ju nu dragit sig ur H2 pga av spelarflykt då laget inte fick vara med i H1. Rörigt? Fråga Haninge om vad de tycker eller se det på film!
FILM

Nåväl, seriesystemet behåller 18 omgångar så det blir en hackad struktur med tre matcher per omgång istället för fyra som det borde vara med åtta lag i en serie.

Vi har en uttalad favorit, Linden, som säger att de blir besvikna om det inte blir H1 nästa säsong och vi har tre nykomlingar, Tumba och Åker/Strängnäs från H1 och Flemingsberg från div 3. Vi har träffat Flempan och sett dem spela. De själva är mycket förväntansfulla och det andas optimism…vi får se hur långt det räcker. Åker har knappt träningsspelat nåt och det har inte hörts mycket utifrån stäppen så för oss är de en Dark Horse. Toppspelarna har gått vidare men truppen är stor så kanske kan de ihop en maskin, en bruksmaskin. Tumba fick ingen försäsong att fungera men efter att träffat dem och sett dem spela så ser vi den normala farten hos spelarna..Tumbaspeeden! Men svårtippade.
Att ranka lagen blir tufft och en plats till Alltvåan blir en blodig uppgörelse.
Vi rankar med viss reservation:

  1. Linden
  2. Värmdö
  3. Nynäshamn
  4. Segeltorp
  5. Trångsund
  6. Tumba
  7. Åker/Strängnäs
  8. Flemingsberg

Ni som skrattar och vill ge ert eget tips hänvisar vi till vår FB-sida Hockeytvåan
Facebook/Hockeytvåan

..och ni som vill tjäna pengar på tippandet hänvisar vi till Nordic Bet, de har rankat serien och man kan spela på matcherna:
TIPPA SÖDRA SERIEN

TIPPA NORRA SERIEN

Nu äntligen får vi se H2-boysen lira puck, ända fram till våren!! GO!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.