Mathias Jonsson tippar!

 

Lindens målvakt Mathias Jonsson blev Matchens Lirare i matchen mellan Linden-Värmdö(6-1) och då fick han 100:- av Nordic Bet att tippa för.
Så här sa Mathias om matchen sist: Vi har innan denna match mot Värmdö pratat i gruppen om att vi måste hitta harmoni i truppen och ha kul ute på banan. De gav resultat direkt och vi visade upp ett bra spel generellt sätt över 60 minuter. Värmdö hade sina chanser och spelade bra stundtals men vårat försvarspel tyckte jag fungerade väl. Det blev ändå ganska lätt jobbat för mig i målet även fast man fick stå för en del avgörande räddningar. Trots hög skadefrånvaro i truppen visar vi en stor kämparglöd och ett stort hjärta.

Så här tippar Mathias fredagens omgång:
 

Odds: 10.04   SPELA HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.