Norra serien tar en softarfredag!

Norra serien spelar inte på fredagen så vi frågade ett antal spelare vad de ska göra istället och dessutom fick de ett par frågor till:

1. Vad gör du på en spelfri fredag, tränar och/eller festar?
2. Vad du tror om ditt lags andra halva av grundserien? 
3. Bäste mot och medspelare?
Richard Siirala, Göta: -Fredagen spenderas i goda vänners lag med en skön middag.
Främst skall vi säkra en plats i Alltvåan men seriesegern vore givetvis kul att knipa.
Bäste motspelare måste vara Jonathan Fagerlund i Spånga. Extremt farlig på bortre blå.
Bäste medspelare är Hampus Engzell. Gör aldrig en dålig match och har inte förlorat en tekning sen -03.

Andreas Norrby, Järfälla: – Vi ska faktiskt ut och käka med laget, och troligtvis köra några roliga spel, oj ja du Pelle jag tror att det blir riktigt tufft för oss nu andra halvan av grund serien men tycker att vi borde minst ta 9 poäng
Emil Ekberg är bästa med spelare!
Ja du Pelle finns några bra i varje lag, Robert Olofsson i Bålsta är grym.

Arvid Sund, Iron: -Vi har precis haft träning och kommer ha fritt från is i helgen. Fys ligger på spelarnas eget ansvar men majoriteten av laget kommer nog träna någon slags träning/gym iallafall. Verkar som att det blir en lugn helg annars för de flesta, en del kommer nog festa eftersom det är spelfri helg! Själv kommer jag ta de lugnt och äta något gott med flickvännen sen kolla Almtuna på kvällen!

Jag tror det ser ganska ljust ut för oss. När vi har fullt manskap så spelar vi väldigt bra hockey och det är nog det hänger på. Får vi inte allt för många spelare skadade så kommer vi nog bli farliga andra halvan av grundserien 
 Bäste spelaren jag mött får jag säga backen i Gimo, Jacob Aronsson! Sjukt svår spelare att möta 1 mot 1 och han är väldigt duktig offensiv. Bäste medspelaren jag har måste jag säga #17 Adam Lindbom. Liten och sjukt snabb spelare! Även fast vi inte tränar lika hårt nuförtiden så tycker jag han utvecklas och blir bättre för varje match som går ändå!
Joakim Sjöholm, Rimbo: – Vi har träningsledigt också imorgon så det blir nog att hänga med vänner eller bara slappna av efter jobbet. Alltid kul och spela match men skönt ibland att ha dessa break.
Jag tror att vi kommer höja oss ännu ett snäpp mot den första halvan. Känns som vi börjat komma igång efter en lite seg start där resultaten gick lite emot och hoppas att vi ska hitta en bra och jämn nivå i dem kommande matcherna.
Okej, tycker vi har många skickliga spelare på olika saker. Framåt kan man väl nämna Avegård eller Juhlin, men man skulle kunna nämna flera, absolut. Har inte jättebra koll på motspelarna om jag ska vara ärlig. Tyckte Viggan är det laget som var bäst att skapa chanser mot oss så någon i deras lag förmodligen.
Christoffer Tumba, Viggan: Tjena Pelle. Vi kör en vilodag den här spelpris fredagen. Och kör en lagmiddag på lördag. Sen är det som vanligt på måndag igen ??
Andra halvan av serien tror jag kommer vara som den första halvan, alla lagen blir bättre och får ihop spelet bättre, tuffare matcher vilket bara är kul.
Vi har fortfarande siktet kvar på toppen och alltvåan. Det är det vi går för!
Skickligaste medspelare skulle jag vilja säga Fredric (Kotten) Korduner.
Motspelare: Felix Johansson kanske. från GTIK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.