Torpet tappade ledning mot Bajen

Hockeyettanlaget Hammarby vände och vann i Segeltorp med 6-3. Men det var hemmalaget som startade bäst och ledde efter halva matchen med 3-1. I hemmalaget handlat väldigt mycket om Allsvenskt meriterade Gustav Björklund som ständigt var ett orosmoment i Bajenförsvaret. I slutakten kunde Hammarby komma i kapp och gå förbi.

Segeltorp visar i matchen att man står sig bra mot motstånd från Hockeyettan. Hammarby visade under andra halvan av matchen att man är ett bra hockeylag. I Bajen utmärkte sig Johannes Yucel som gjorde tre assists och Benjamin Blomgren som stod för två av bajens sex kassar.

På söndag börjar den Östra vårserien för Hammarby och för Segeltorps del har serien återstart på tisdag då Viggbyholm kommer på besök.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.