OMGÅNG 10

ALLTVÅAN

Ja skratta ni åt mina fyra kryss men..hur lätt är det att skilja lagen åt med solklara tips?
Tumba gjorde en bra insats mot Linden och borde kanske vunnit där och Rimbo har skaffat sig momentum, som det så vackert heter, efter den klara vinsten sist. Stenklart kryss
………………………..

Ok, det här ska Trånkan ta, men plättlätt? Vi lyssnar på Viggans varningar och kanske, kanske kan Iron plocka en pinne igen här i Alltvåan?? Trånkan hade Segeltorp på gaffeln sist och det imponerar litet att man alltid gör bra matcher mot Segeltorp…till deras coach förtret. Senast idag ringde han och gav Trånkan cred för att de spelar så klokt mot Torpet. Vi undrar också om coacherna Persson numera har lagt utrustningarna på hyllan??
………………………..

Segeltorp mot Linden blir kryss, närmast färdigsnackat. Torpet saknar några spelare men det gör säkert Linden också. Kanonfajt för fansen och vi skulle naturligtvis haft en kamera även i Segeltorp på tisdagskvällen.
………………………..
Götas form är ett litet frågetecken och Viggans inledande perioder mot Iron gör att även denna match måste bli ett kryss. Patrick Nordströms radarkompis Kotten Korduner spelar ju några matcher med Väsby men Notan dundrar in mål ändå. Helt öppet, det ser ni själva på oddsen.
……………………….
Oddset hos Nordic Bet blir 827 ggr, vi lägger en hunka och blir nästan miljonärer!

Tre killar som åker från Segeltorp till ALL STAR-matchen!

 

FORTSÄTTNINGSERIEN

Järfällas form är under utredning men vi tror inte att det räcker mot ett Bålsta som precis bytt tränare!!! Vi är inte helt säkra på varför man bytt men laget kan få en liten boost av nya röster av nye Sundell, som vi inte vet något om, hans assisterande tränare Björn Palme och Fredrik Stenberg har vi dock bra koll på. Mycket duktiga som unga spelare men fick inte den karriären som kanske många trodde. En säsong vardera i Järfälla (div 1) var dock sevärda. Hockeynördar är de dock båda två.
…………………………………

Gimo får en riktigt lång resa på tisdagen och frågan är om man får loss alla man behöver för att plocka poäng av Nynäs? I Folkets hall är det ingen trängsel, 56 pers sist, men efter segern över Spånga sist vill vi se över 100 på läktaren då en förväntad vinst finns inom räckhåll.
………………………………..

Flempan mot Åker är helt omöjligt att tippa då båda vann senast på ett bra sätt! Coach Grahn i Flempan tog till kraftuttryck i vinstglädjen men frågan är hur han låter på tisdagskvällen? Coach Flodin i Åker har ju tagit sitt lag smygandes upp i tabellen och är stabil tvåa (samma poäng som Nynäs) och med en skaplig målskillnad, +8. Vi såg förra mötet i Åker Styckebruk vilket var ett mindre lyckat sportevenemang där Flempan hade halva laget med J18-spelare. Nu blir det annat och delad pott, tror vi!
………………………………..

På papperet kommer Värmdö krossa Spånga, som inte tagit några poäng än. Det ryktas om nån värvning till Spånga men en spelare kan knappast göra att jumbon kan rubba seriejätten på tisdagskvällen. East Coast Hockey sänder matchen Live så klicka in till eventet och kolla hockey samt många intervjuer med spelare och ledare. Har vi tur blir nån kändis också ställd mot väggen i Ekhallen och elakt utfrågad.
MATCHEN SER NI HÄR!

Värmdös spelare och ledare som ska till ALL STAR-matchen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.