Inför sista omgången

Ok, en omgång kvar och de flesta lagen vet vilken placering man kommer få på sen tisdagskväll.

Vi vet att Värmdö vinner Fortsättningsserien och får spela Playoff mot det lag som kommer fyra i Alltvåan, Göta eller Viggbyholm.

Götas coach Kenta Pettersson säger att man tar emot seriesegrarna med varma handukar och även om Götas spel hackat litet de senaste matcherna så är spelarna väldigt kamplystna och kommer ge allt för att behålla fjärdeplatsen. Man behöver en poäng för att säkra sin Playoff-plats. Pettersson säger att Linden knappast kommer till Stora Mossen med halvskadade spelare och kanske låter killar med litet speltid få spela desto mera! (Önskedröm?)

Viggans coach Håkan Strömberg intervjuas i filmen nedan!

I Fortsättningsserien finns även där litet dramatik..vi vet att Spånga och Gimo kommer att spela i div 3 nästa säsong men vilket lag måste kvala för att hålla sig kvar i H2? Bålsta eller Flemingsberg?
Vi intervjuade Bålstas Fredrik Stenberg om detta och ni hittar honom i filmen nedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.