Söndagsmatcher 14 oktober

Jaha, det är väldigt mycket matcher just nu och nästan svårt att hänga med.

En match i Södra serien spelas idag då Sudret är i Stockholm för att plocka poäng. Man lyckas plocka en poäng i Ekhallen, Värmdö på lördagen med en bra inställning och lika hårt arbete. Idag väntar Nacka i deras ishall med den lilla rinken och frågan är om Sudrets manskap känner av matchen igår eller är man så pass tränade att man kan ge Nacka samma krigande som man tog fram på Värmdö.

Matchen börjar:
14.25 Nacka-Sudret

I Norra serien är det fyra matcher idag:
16.00 Wings-Viggan
17.00 Bålsta-Järfälla
17.30 Göta-Haninge
18.30 Farsta-Rimbo

Redaktionen hade tänkt mata duvor i parken idag men får nog istället tanka bilen och åka först till Nacka, mest för att kolla om Tony Boström gjort räkmackor idag 😉 , och sen blir det lottdragning om vi åker till Farsta eller Stora Mossen..LIVEKAMERAN är på laddning!

Vi har låtit Mr X, han som betalat medlemsavgiften för Järfälla, tippa alla matcher i en femling och han tror att resultaten blir så här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.