Fredagsmyset 19 oktober

Ja, det var härliga matcher med svängiga resultat ikväll och det höll på bli några sköna skrällar också.
Vår gästtippare Mats Tjernström hade bara 1,5 fel på alla matcher och kunde inkassera 463:- på Nordic Bet-kontot!
Eftersom Mats är nördigt intresserad av flygplan och dess resande blev ju detta en grundplåt till en ny resa, kanske till Malmö, vad vet vi?


Läs coachernas kommentarer nedan!

NORRA

Stefan Pettersson, Haninge: -Tja, ledde med 2-0 i början på 3:e, sen ger domaren Rimbo ett friläge som resulterar i mål. Det gör att vi tappar fokus ett tag tyvärr. Men tycker vi kommer igen bra och kniper extrapoängen vilket var väldigt skönt.

Mattias Lundblad, Rimbo:-En bra bortamatch…Känns som att vi skapar lite mer än Haninge och bör kanske vinna! Har en puck solklart inne med bara sekunder kvar som dommarn inte  hinner me och se tyvärr!!! Vi har den på video….

Linus Lennerup, Bålsta: -Vi gör en svag första period men vi går ut som ett nytt lag i andra period. Vi gör en bra andra period och kommer tillbaka till 2-3. Även tredje gör vi bra och kvitterar till 3-3. Sedan är det riktigt synd att vi släpper in med 18 sekunder kvar. Vi hade kunnat ta 3 poäng, borde kanske ha fått 2 åtminstone men tyvärr blev det 0 poäng ikväll.

Alex Holst, Farsta:-Tycker vi gör en bra match. Vi möter ett för dagen ännu bättre lag.
1:a:Viggbyholm inleder riktigt bra första 5min sedan tycker jag vi börjar att mala ner dem.
2:a: Samma sak i andra perioden, Viggbyholm börjar bäst men vi blir bättre och bättre. Surt att släppa in mål i slutet av perioden.
3:e: Vi börjar försiktigt, får ett tidigt (pp) som vi slarvar bort, Viggbyholm duktiga i box!
Sedan är det jämt. Vi har två situationer där vi förlorar motlägg lr studspuck (1-1, 2-3)
”Al Pacino speach – inches”:
”-Att förlora mot ett bra lag när man själv har haft en bra prestation, då är det bara att lyfta på hatten.”
Viggbyholm 3p grattis!! Domarteamet bra jobbat!! Nya tag på tisdag. Trevlig helg!

Tim Johansson-Bräck: -Farsta var bra, förstår varför de tagit sina poäng. Ganska svängig match, fortfarande lite för mycket misstag från vår sida. Men skönt att vi ändå får med oss tre pinnar.

Erik Tessmar-Forsgren:-”Bra inställning och viljan att vinna var det som avgjorde ikväll. Vi krigar på bra, trots att spelet hackar lite. Järfälla är verkligen inte lättspelade och kommer ta många poäng av den anledningen.”

Christer Westerlund, Järfälla: -Har ingen bra kommentar till matchen. Göta/Traneberg var bättre över tre perioder.

……………..

SÖDRA

Jocke Lundholm, Linden: -Tjena mors! Roligt att vi lyckas ta ytterligare en seger inför en publik på hela 452 personer. Vi blev helt klart överraskade, Nacka kom ut hårt och fick utdelning, dom ledet rättvist med 2-0 efter första. Vi ruskar om rejält i laget inför andra och får bra betalt, vi gör 4-0. Sista spelar vi av på ett helt godkänt sätt . Tycker Nacka var bra, många kvicka och hungriga lirare.Nu tar vi ledig helg och ser fram emot två nya utmaning under nästa vecka.

Kjell Svensson, Nacka: Vi tappar matchen i andra perioden och kunde inte komma tillbaka!

Mikael Erdtman, Värmdö: Det var en bra div 2-match. Massor av utvisningar för Nynäs i första perioden och för oss i andra. Domaren dömde dock bra. Att vi kunde vända på matchen och vinna betyder mycket för moralen och att vi ändå skapar en hel del är bra. Tremålsskytt André Dypbukt.

Robert Spath, Nynäshamn: -Hej, första perioden hade Värmdö det mesta av spelet, där vi drog på oss 4/5 utvisningar men ändå lyckas klara perioden 1-1. I andra spelare vi något bättre och tar vara på dom lägen som vi skapade. I tredje tar vi en tidig 2-4 ledning men Värmdö kämpade sig ikapp och förbi och tog en rättvis seger 5/4. Bara att gratulera.

Ulf Rådbjer, Tumba:-Matchen va krampaktigt från oss med mycket prestige då vi fått många spelare från FIK och vi har tagit bort från oss som gått till FIK. Lite skäll in för 3dje gav resultat samtidigt som jag fick ner på folk.  Skön o viktig seger.  Trevlig Helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.