Tisdagens matcher!

Tisdagens matcher fick någon att höja en aning på ögonbrynen iallafall. Viggan ser väldigt starka ut där målvakten Björn Fors är rena väggen för ett lag som är väldigt starka framåt och det gör ju dem till ett vinnande lag, bara två tappade poäng hittills.
I Södra serien ser Linden minst lika starka ut men ikväll kunde faktiskt Tumba sno åt sig en poäng vilket var ganska överraskande med tanke på att man inte kunde ta någon poäng av…tex Sudret!! Kul.

Coacherna är grymma på att rapportera in sina intryck efter varje match, härligt!
Ikväll säger de detta:

NORRA

 

Christer Westerlund, Järfälla: -Sorg!!! En bra hockey match mellan två bra lag rättvist nej kryss hade varit rättvist

Stefan Pettersson, Haninge: -Vi är självklart glada över tre poäng men vi är långt ifrån nöjda med insatsen idag. Vi var inte där idag helt enkelt. En styrka att vinna ändå. Men vi vill prestera bättre än såhär.

Mattias Valente, Wings:-Vi glädjer oss med vår första 3 poängare hemma i backen. Matchen får inget flyt för oss, trögt och idélöst, vi får kämpa med det mesta idag tyvärr. Skönt att vi är trygga defensivt och släpper in få mål när det andra inte stämmer. Nu laddar vi för fredagens match.

Linus Lennerup, Bålsta:-En bra match från vår sida som möter ett wings med mycket fart. Vi försöker dra ner på deras snabbhet och gör det för det mesta bra. Tyvärr så är det svårt för oss att göra mål just nu då jag tycker att vi har fler bra lägen att göra mål på. Matchen avgörs i pp/pk och 24 minuter i utvisningsbåset är för mycket.

Tim Johansson-Bräck, Viggan:-Tycker vi gör en väldigt bra insats idag. Bra fart, mycket rakare än de sett ut på sistone. Bra fart även på Göta, men tycker att vi oftast hittade lösningar för att stänga ner dem på. Kul med tre poäng! (Film kommer imorgon onsdag)

Erik Tessmar-Forsgren, Göta:-”Idag möter vi ett riktigt vasst Viggbyholm, deras effektivitet överglänser vår. Vi skjuter 47 skott men känns ändå inte riktigt nära. Grattis Viggan, nya på fredag mot Iron.”

Alex Holst, Farsta:-Iron borta en veckodag är alltid en tuff uppgift, även så idag. Första perioden förloras med 1-0 Iron kommer ut med pigga ben och bra spelvändningar när vi gör konstiga byten.
Andra perioden är något jämnare som vi vinner med 1-0. Deras spelare försöker tackla Otter som smiter förbi inspel och fint skott av #20 Flodin. Tacklingsförsöket ledde till att det gick hål i sargen och det vart en 20 minuters paus där rådiga funktionär lagade sargen.
Tredje perioden missar vi hög 3:a två gånger på typ 3 minuter, underläge 3-1.  Vi reducerar och kvittar via mål av Otter x 2.
Sudden, är Iron lite smartare när vi anfaller med 3…
Att gå samman som grupp, hämta upp ett underläge och kvittera i slutminuten och ta poäng är det vi tar med oss och blir bättre av!
Stort tack till vaktmästare och funktionärer som lagar sargen så vi kunde genomföra matchen, även tack till Domartrion som presterade väl i matchen och kommunicerade bra vid avbrottet.

………………….

SÖDRA 

Uffe Rådbjer, Tumba:-Mycket bra underhållande match. Mina killar har börjat få igång det, men så fort det blir lite hett så finns det en som inte törs låta det rulla. Kolla utv.- statistiken så förstår du frustrationen, inte bara våra. Vi är på rätt väg.

Jocke Lundholm, Linden: -Idag fick vi verkligen slita för poängen. Vi kommer inte riktigt upp i nivå  men riktigt skönt att vi lyckade vinna på straffar . Det jag tycker vi gör bra idag handlar främst om om mjuka sidor, vi behåller lugnet och tålmodigt jobbar vidare på trots att liret inte kuggar i. Matchen blev extremt sönderryckt  pga av en massa utvisningar trots att jag tycker att det är en ganska snäll match.Måste säga att Tumba gör en riktigt bra match, fortsätter dom lira som idag kommer dom ta flera steg uppåt i tabellen . Som sagt , vi är super nöjda med poängen och att grabbarna krigar på ordentligt trots att det inte spelet funkar//

Kjell Svensson, Nacka:-Hej, det är mest sorg men det var bra krigat, men vi har inte marginalerna med oss. Vi kämpar på!

Mikael Erdtman, Värmdö: -Trepoängaren är väldigt välkommen i detta derby. Kan inte skryta med ett bra spel men..killarna börjar lära sig det defensiva spelet allt bättre och att vi kunde stänga matchen med 10 minuter kvar var det bästa av allt. Det var diciplin.

Niklas Flodin, Åker: -Skönt med 3 poäng i en ganska svängig match, mycket fart och ett spel som böljade fram och tillbaka. Jag tycker ändå att det är vi som för spelet och vår offensiv var riktigt bra, vi gör 4 mål och skapade mycket chanser matcher igenom.En skön lagseger där alla var med och bidrog!

………………….

Ok, och hur gick det för våra gästtippare??

Schhhh….

One thought on “Tisdagens matcher!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.