Underbart Fredagsmys?

Ja, vi fick se Wings i livesändning ha en riktigt bra kväll och fansen njöt i stora drag! Man måste återigen hylla klubben för att försöka skapa en plats för sina fans att trivas på…efter matchen kom en supporter fram och hyllade sin klubb som gjort om sin cafeteria till en plats som fancluben 99:ers knappt vill lämna efter pauserna!!

Gästtipparen Fredrik Tjulin fick inte så många rätt men krysset mellan Rimbo och Iron samt ettan på Tumba mot Nynäs imponerar!

Här är coachernas kommentarer efter en del riktigt oväntade resultat:

NORRA

Mattias Lundblad, Rimbo: -Tung förlust!!! Skapar tillräckligt för att vinna…Men har inte skärpan i avsluten..


Film kommer imorgon!

Mattias Valente, Wings: -En bättre fredag.
Idag gör vi det bra över 60 min vilket är första gången denna säsong och ger inte Haninge mycket till chans.
Sköna tre pinnar hemma i backen. Vi är konsekventa i vårt agerande  över hela isen och fuskar inte med detaljerna vilket gör oss tunga att möta idag.  Många som förtjänar extra beröm idag. Vi tar med oss detta, är lediga imorrn och laddar för en ny vecka med tre matcher.

Stefan Pettersson, Haninge: -En nyttig läxa för oss, blir intressant att se hur vi svarar upp på tisdag.

Linus Lennerup, Bålsta: -Är kanske konstigt att säga efter 0-7 hemma men vi gör en helt okej match. Första perioden är rätt jämn och vi försöker få dem frustrerade och det känns som att vi lyckas rätt bra med det. Även om de vinner skotten stort så skapar de inte jättebra lägen.
Första halvan av andra perioden gör vi det helt okej och det känns som att snart kommer de tappa huvudet. Tyvärr tar vi på oss utvisningar på löpande band och de får göra trean där.
Tredje perioden börjar vi bra igen och det är en rätt jämn match även fram till vi tar på oss utvisningar igen och tyvärr  rinner det på för mycket på slutet.

Erik Tessmar-Forsgren, Göta: -”Idag lossnar det lite för oss, vi gör flera riktigt bra prestationer och Bålsta är aldrig nära. I tredje perioden gör via fyra otroligt snygga mål.”

Tim Johansson-Bräck: -Grattis till Järfälla! Det var oundvikligt att det skulle komma en nollpoängare till slut. Jag unnar Christer 3 pinnar.

Christer Westerlund, Järfälla: -Hej Ibland är hockey roligt och det var det ikväll mot Viggan. Efter elva sekunder i första perioden 0-1 inte den start man önskar sig. Men vi åt in oss i matchen mer och mer. En väldigt bra LAG-insats av oss. Nu kan man ta helg med gott samvete. Mvh Christer ?

………………..

SÖDRA

Ulf Rådbjer, Tumba: -Tumba anno 17/18, börjar komma tillbaka 18/19.  Mycket skridskoåkning satte press på Nynäs backar enl plan. Gav hyfsat med mål men borde varit fler på skjutna 55 skott.  Se upp, here we come.

Robert Spath, Nynäs: -Tumba var hetare än oss sett över hela matchen. Tyvärr alldeles för många som inte kom upp i normal nivå för dagen.

Jocke Lundholm, Linden: -Hej på dig. Det blev till slut en ganska lugn resa för oss. Tycker vi studsar tillbaka direkt efter torsken senast. Formen är på uppåtgående. Skönt att få lite utdelning igen//

Mikael Erdtman, Värmdö: -Vi räcker inte riktigt till då några viktiga kuggar saknas ikväll och Linden vinner troligen rättvist men..jag upplever att vi hade det sämsta domarteamet jag varit med om på mycket länge. Efter alltför många oförrätter mot oss klagade jag på ett felaktigt sätt och blev själv utvisad, det är inget att säga om men tyvärr gjorde domarteamet fel som kostade oss väldigt mycket i viktiga lägen, bl.a. vid utvisningar och antal spelare i utvisningsbåset.
Samtidigt kan jag namnge väldigt bra domare också..men ikväll var jag besviken på rättskiparna.

Kjell Svensson, Nacka: -Hej, kul att få oddsen emot oss då brukar vi leverera på topp! En riktigt stabil laginsats där spelet fungerar över hela planen. Kul också att målskyttet lossnade. Tycker att vi håller oss till vår gameplan hela 60 minuter idag och just därför skönt att få utdelning. Nu laddar vi om 3 viktiga matcher nästa vecka!

Niklas Flodin, Åker: -Tjena Pelle, idag var Nacka det hetare laget, vi hamnade i underläge tidigt och kom aldrig riktigt in i matchen.
Vi slarvade för mycket i vår egen zon vilket gjorde att vi aldrig fick nått flyt i vårt spel. Vi åker hem och tittar oss själva  i spegeln, sen ska vi göra en bra match på tisdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.