Alltvåans första omgång!

Härlig första omgång där vi sände Wings-Åker och vi fick se en mycket underhållande match med två bra lag. Highlights kommer eller så tittar ni på hela matchen som ligger på vår Facebookskanal!

Vår Gästtippare ObbaLabobba hade grym känsla i tre av matcherna där han nästan t.o.m. hade rätt gällande själva resultaten men..Linden spelade inte som han tyckte att de borde ha gjort! Ingen utdelning således.

Coacherna säger så här:

Jocke Lundholm, Linden: –Tjena mors. Nja om det var rättvist som Haninge skriver håller vi inte med om, men självklart grattar vi dom till mini vinsten. Jag tycker Haninge startar bäst, men från mitten av första och framåt tycker jag vi klart bättre.  I andra hade vi bla 4 puckar i ramen men idag ville gummit inte in. I tredje och i förlängningen tycket jag Haninge såg riktigt slitna ut, tro dom hade sin första puck på mål i sista när klockan stod på 13 min. Men våran oförmåga att hänga dit lägerna i kväll kostade oss 2 pinnar.
Som sagt , vi grattar Haninge och ser framemot derbyt på fredag mot Åker. Vi har revansch att gå för på fredag//

Ludde Zettervall, Haninge: –”En helt okej genomförd match av oss ikväll, helt klart rättvist med två poäng. Skönt att serien är igång. Nu blickar vi fram mot viggan hemma”

 

Mikael Erdtman, Värmdö:-Vi gratulerar Nacka till segern och en bra bortamatch men..jag tror inte att de hade protesterat så högt om vi hade tagit alla poäng likväl…och vice versa!! Det var en jämn match! Det var nog en hygglig publikmatch där allt avgjordes på straffar där Nacka var hårsmånen bättre. Jag fick några bra svar där killarna var diciplinerade i spelet men några baklängesmål berodde på litet otur och notera att vi aldrig låg under i matchen förrän sista straffen var lagd! Skitkul att vara igång i Alltvåan och vi längtar till Mossen på fredag, där trivs vi!

Kjell Svensson, Nacka: –Hej Pelle,Vi gör en bra bortamatch. Med bitter eftersmak (inbrott i omklädningsrummet ). Vi får en tuff start 0-2 underläge efter första,spelmässigt gör vi en bra match. Vi nöter på och kommer ikapp.tillslut lyckas vi att vinna på straffar

 

Mattias Valente, Wings: -Hej, Skönt med en bra start. Vi gör det bra till stora delar idag och är det bättre laget tycker jag. Vi bjuder publiken på några fina hockeymål oxå vilket de är värda. Dock är vi lite generösa vilket gör att det är tight långt in i matchen. Plus till laginsatsen idag, vi rullar hela matchen på fyra kedjor och alla är med och bidrar vilket är riktigt starkt. Nu laddar vi för borta premiären på fredag.

Niklas Flodin, Åker: -Tjena Pelle, Wings var lite hetare än oss idag. Sen vet jag inte om 7-3 speglar matchbilden, det var nog mer kontentan av att vi satsade allt på ett kort i tredje perioden. Offensivt så gör vi en hel del bra saker och skapar många heta målchanser, så det ska vi ta med oss! Men en rättvis seger för Wings idag.

HIGHLIGHTS KOMMER ONSDAG!

 

Tim Johansson-Bräck, Viggan:-Kul att vi var med direkt från start idag! Bra intensitet från båda lagen. Tycker vi gör en stark insats även om det fortfarande går lite mycket upp och ner. Väldigt skönt att starta med 3 pinnar!

Erik Tessmar-Johansson, Göta: -”Vi gör en bra bortamatch men räcker ändå inte riktigt till. Första perioden går till Viggan, i andra är vi klart bättre och tredje är jämn spelmässigt. Men några sena utvisningar gör att vi inte riktigt kan gå för det sista minuten. Nya tag på fredag.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.