Gotland i Farsta!

Jadå, Sudret intog även Farsta ishall, på tredje advent, i kolmörker, snö och slask. Vi hoppas det fanns varm choklad och lussekatter till publiken för att lindra dessa episkt tråkiga omständigheter.

Farsta vinner säkert med 5-1 och den här gången får Gotland åka hemåt med lätt packning..inte en enda poäng i bagaget. Kanske är det en förbannelse pga att man inte ville vara med i East Coast Hockey och därmed inte få sina bortamatcher livesända på Facebook? ..eller inte?
Packningen borde dock ha fyllts på i Farsta Centrums fina julhandel, för säkerhets skull, man kan ju inte komma hem tomhänta..

Det som lägger sordin på segerglädjen för Farsta är ju en usel publiksiffra på 46 st.! Men..inte ens redaktionen fick personalen att åka till Farsta Ishall med protester som:
”-Sluta, den aslånga promenaden från parkeringen till ishallen i det här vädret kommer ge mig hjärnhinneinflammation till jul!”

 

 

Alex Holst, Farsta: Vi startade med 14 utespelare men det var bara 11 kvar vid matchens slut. Det är mycket bra att julledigheten kommit så vi får slicka såren. Killarna gör ett berömvärt jobb men vi kan spela bättre, det vet vi. Ted Hedstrand var tillbaka och utan att vara fulltränad så visade han klass och var troligen bäst i laget.Vi hoppas på fler återvändare och en rolig vårsäsong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.