Viggan fick Wingar!

Ja,vilken match, Viggan flög fram och överglänste serieledarna Wings och resultatet 7-1 låter nästan overkligt. Rasmus Holme´n var tillbaka i Viggan och den kvalitetsspelaren har viss betydelse, kan man tro. Holme´ns medverkan framöver är dock osäker pga hans arbetssituation.

Kampen om fjärdeplatsen lever alltjämt och vilket lag av Nacka, Viggan och Haninge ska hamna nedanför strecket, tro?

Imorgon kollar vi igenom vilka nya spelare som ramlat in i vår serie!

ALLTVÅAN

Tim Johanssson-Bräck, Viggan: -Jävligt stolt över insatsen ikväll. Tycker att vi visar bra inställning alla tre perioder. Riktigt kul!
Hela laget bidrog till segern och längst bak stod en stabil Björn Fors.

Mattias Valente, Wings:-Tjena Pelle,  Vilka klyschor skall jag använda..
Nä kort och gott, idag var det mer dåligt än bra.  Inte alls påkopplade. Tre missade poäng, ny fight på tisdag.
Kanske behövde vi detta för att inte bli bekväma..

Erik Tessmar-Forsgren, Göta: -Tjena Pelle Ja du, ytterligare en torsk där vi inte är så långt borta. Tycker vi hade chansen idag, Haninge imponerar inte men vi är inte ”på det” alls idag.
Tre matcher kvar där jag hoppas spela mycket juniorer, vi tappar Hilmerstam som varit på lån från Väsby och Palmborg som ska hjälpa Nacka i kampen om div 1 platsen.
Det är verkligen en kanonchans för våra juniorer att visa upp sig inför nästa säsong, ska bli spännande att se!

Ludde Zettervall, Haninge: -Tja! Bättre matcher än såhär har vi gjort. Men vi cashar in tre poäng och är fortfarande med i högsta grad om fjärdeplatsen. Nya tag på söndagsträningen. Ha en trevlig helg!

Jocke Lundholm, Linden: -Hej på dig
Helt okej insats över 60 min. Nacka klart bättre än oss i första. Ju längre matcher går vi tar över mer och mer, i tredje är uppe i nivå och lyckas sätta tre puckar.
Idag är jag nöjd med vårt tålamod, vi fortsätter som planerat trots att vi inte kommer upp i nivå under första , vi maler Nacka ner dom över tid.
Tycker vi ser en stigande form hos många spelare vilket känns riktigt bra inför framtida utmaningar.

Kjell Svensson, Nacka:

Mikael Erdtman, Värmdö: Vi spelde med fyra backar varav fyra 00:or! De skötte sig jättebra. Vi vinner skotten klart men det är ju målen som räknas..vi gör inte tillräckligt många sådana. Åker kom med fullt lag och de visade rätt inställning.
Vilken bra domare vi hade!! Fem pipor till Joakim Nordberg!

Viktor Johansson-Fjällby, Åker: -Väldigt jämn match där våran effektivitet och Krigholms målvaktsspel avgör till våran fördel. Skönt med andra raka segern efter våran tunga period innan dess. Lite extra plus till kedjan med Usov, Sjölin och Mago som är inblandade i det mesta framåt.

…………………………..

FORTSIS

Här är Rimbo fortfarande i topp men det är inte klart än..

Redaktionen sände Flempan-Rimbo som var en ganska rörig historia men vi ska titta på målen, en flygtur och en open-ice-tackling som gav matchstraff..film kommer.

Uffe Rådbjer, Tumba: -Vi fick spela en rolig match med, för en gångs skull, en riktig domare med känsla, J Nordström från Allsvenskan. Vi hade några riktigt bra chanser men va inte riktig fokade vid avsluten, så vi bjöd in Järfälla och dom tog den. Rolig match. Nya tag på tisdag.

Christer Westerlund, Järfälla: -Hej
Första perioden kanon bra av båda lagen högt tempo och mycket fint spel.
Andra perioden satt vi kvar i omklädningsrummet. Tumba visade klart bättre vilja vann närkamper över hela banan.
Tredje lite justeringar och lite snack i omklädningsrummet.  Vi kom  tillbaka väldigt bra sätt. De gör 3-3 mindre än 2 minuter kvar ,lite surt.
Övertid inga mål. straffar är vi värdelösa på, vi har missat 15 straffar.
Men det absolut det vikigaste vi är kvar i div två men har ändå chansen till play off spel
Trevlig helg Pelle

Mattias Lundblad, Rimbo : Inte helt nöjd med insatsen men två poäng känns ok ändå även om våra chanser var fler och vassare.

Linus Lennerup, Bålsta: Vi gjorde en jättebra första sen kändes det som att orken tröt efter att gått på lite gubbar i många matcher i rad.

Alex Holst, Farsta:

Vaktis fick in tipset här i Fortsis!! Fick ni också det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.