På söndag startar Kvalserien till Hockeyettan!

Här är de två första omgångarna:

Vi har ställt frågor till alla tränare om vad som händer i veckan fram till nedsläpp! Nu väntar vi in de sista svaren och så får vi se vad de tänker och vad som sker!


Mattias Valente: Hej Pelle,  Vi tränar på precis som vanligt med lite mer fokus på detaljer i spelet som vi tror kommer krävas i kvalet. Har en bra känsla ute i Märsta och vi ser fram emot att det skall dra igång till helgen.

 


Tim Johansson-Bräck: -Hej Pelle! Vi tränar på som vanligt, slickar lite sår och kommer jävligt taggade till starten av nya serien. Blir mycket detaljer och mer kamp ju närmre inpå matchstart vi kommer.


Kjell Svensson:

 


Niklas Perers: -Hej Pelle. I veckan fortsätter vi att förbereda oss inför det som komma skall. Imorgon åker vi till Surahammar och spelar träningsmatch och efter det får vi finjustera det som behövs inför söndagens kvalseriestart mot Viggan. Vi har haft någon enstaka sjukdom sen Vårserien slutat annars har vi klarat oss hyffsat. Martin Carlsson är tillbaka i spel igen efter att missat sista halvan av Vårserien och Gylfe beräknas vara i fullträning inom snar framtid och då är samtliga i gång. Självklart är vi taggade på att få börja lira viktiga matcher igen efter ett litet längre uppehåll.


Calle Wendt: -Tjena! Ja, de ska bli kul att komma igång igen. Vi trummar på som vanligt med träningar och gör egentligen inget speciellt. Några långtidsskador och en del skavanker här och där så de ser ut som för de flesta andra så här års.
Vi är absolut taggade!

 


Jocke Lundholm: -Hejsan!Vi kommer träna på som vanligt fram till söndag , vi hoppas självklart få ha alla friska och krya. Jag tror kvalserien kommer bli en jämn och oviss historia, känns skönt för oss att få slå ur underläge.
2 lag från ettan måste naturligtvis får bära favoritskapet med Wings strax bakom efter eftersom dom vann Alltvåan.
Vi avslutade Alltvån på ett riktigt bra sätt och känslan är att vi stegrat ytterligare, det blir en skön utmaning för oss få möjlighet att tävla oss till en plats i Hockeyettan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.