Tar Nacka fjärde raka?

Ja, idag kan Nacka göra nåt märkvärdigt idag…att slå serieledarna och samtidigt ta den fjärde raka segern nu när det bär av ..in i kaklet!
Är det troligt? Hmm, ungefär lika troligt som att de slog Trånkan, Wings och Linden! Hanviken lär dock inte spara på krutet och ser gärna att man dödar en trend i Nacka Ishall.

Det är sanslöst spännande i de två sista omgångarna där även Viggan är med och kämpar om en andraplats även om det känns en aning utsiktslöst, man borde vunnit nån match till helt enkelt.

Tvåan Linden tar idag emot just Viggan och i förra mötet vann Linden med 5-3. Viggan har ju tyvärr en hel del folk frånvarande (?) även idag så…

Wings åker till Stortorpshallen och måste också vinna idag. Trånkan verkar inte kunna mobilisera tidigare kampvilja så om Wings spelar som man ska så…men man vet aldrig hur dagsform, motivation eller hur puckarna studsar så inget är klart på förhand.

Tim Johansson-Bräck, Viggan:--Jo men det är väl helt okej i truppen idag. Jesper Eriksen är tillbaka, även om det är några andra avbräck idag. Ja du hur ska vi göra för att vinna? Minimera misstagen, stå upp tidigt i omställningarna och rakare spel i anfallszon. Blir spännande!

Philip Nilsson-Fornes: Helt klart kan vi vinna även idag! Fortsatt förberedelse med harmoni och lite bollring i solen. Vi litar på den ungdomliga entusiasmen och den ålderstigna rutinen hos oss äldre!

Nicklas Perers, Hanviken:-Blir att hålla fokus på det vi ska göra och sätta dit puckarna så vi inte ger Nacka någon energi. Även om vi vet om att Nacka har en bra form så gäller det att varje spelare kommer upp i sitt max idag. Då vet vi om att det ska mycket till om vi ska tappa poäng.

Toppbilden visar Tim Johansson-Bräck, coach i Viggan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.