PREMIÄROMGÅNGEN 2019-20

Vilken härlig Premiär!!
Nästan bara tajta matcher och nedan kommer kommentarerna från tränarna om sina matcher.

NORRA

Christer Westerlund, Rimbo:
-Hej Pelle, Rätt skönt med en vinst
Vår första var ganska okej andra mindre bra och den tredje helt okej och overtime kunde ha slutat hur som helt
Men över tre perioder var vi det bättre laget

………………

Kenta Pettersson, Spånga:
-Hejsan Pelle! Tja vad säger man, typisk premiärmatch mycket slarv, nerv och misstag från våran sida. Första och tredje perioden godkända, mittenperioden mindre bra. Får vi bara upp effektiviteten i allt vi skapar så blir det här nog bra tillslut. Nya tag redan på lördag med resa till Gotland och match mot Sudret på söndag. Äntligen är vi igång. Ha det.

Erik Tessmar:
-Tjena Pelle! Ja du, en inte helt lätt match att kommentera. Men jag tycker Spånga var riktigt bra, de har ett smart spel där de drar ned tempot för att sen höja farten. Vi hade väldigt svårt att få tag på matchen i första perioden, där var de klart bättre än oss. I andra tycker jag vi styr spelet i 5 mot 5 och gör det bra, även PP var bra. Känslan inför tredje var att vi skulle kunna jobba ner Spånga, men de stod upp riktigt bra och tredje kunde slutat hur som helst. I sudden rånar Linus i kassen dem på två klara mål och att vi sätter alla fyra straffar i straffläggningen det var ju såklart jäkligt skönt. Två sköna poäng och viktigt för oss att ta en vinst i säsongen första derby!

………………

Tim Bräck, Viggan:
-Tycker vi gör en bra första period. Väldigt stillastående och slarvig andra, och en helt okej tredje. Idag räcker det tyvärr inte.

Anonym expert Nacka HK:
-En lite skakig början som gjorde att vi sedan växte in i matchen och malde på. Kul med mycket mål och att vi har många målskyttar. Lukas Hilding stekhet med hattrick. Nu gäller det att sätta spelet och fortsätta bygga upp laget match för match!

………………….

SÖDRA

Ulf Rådbjer, Tumba: https://www.facebook.com/eastcoasthockey.se/videos/980092302332704/?epa=SEARCH_BOX

Göran Gustavsson, Nynäs:
-Hej Pelle Nära skjuter ingen hare Vi var inte med de första tio minuterna men sen tycker jag att vi stod upp bra och gav dem en match Träning imorgon det är bara att knyta Näven i fickan och köra på tack och hej från Nynäs Göran

…………………….

Ivan Ciernik, Flemingsberg:

……………………

Ludde Zettervall, Haninge:
-Hej Pelle! Jadu, oerhört skönt att börja säsongen med tre poäng. Visst skapar vi mera än vad Spaif gör, och i slutändan så vinner vi matchen kanske rättvist. Men bättre än så här kan vi. Ha en trevlig helg!

………………….

Gustav Länn, Åker:
-Tuff start med lite slumpmässiga 0-2 tidigt som sätter oss i uppförsbacke och som mest 1-4 i första perioden. Jobbar oss in i det sista två och har lägen att gå ikapp men räcker inte hela vägen. Många som inte riktigt gick att känna igen, passiva och lite sena i beslut samtidigt som Trånkan är vassa och effektiva i medvind.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.