”Omgång 2”

I Norra serien är omgångarna litet oordnade eftersom Sudret spelar litet hipp som happ på helgerna! 🙂
I Södra serien är det mer lätt att följa omgångarna och nu är vi igång med matchandet där vi kan se mycket intressanta resultat:

NORRA

Kjell Svensson, Nacka: -Tjena Pelle, yes igår var jag tillbaka. Igår gjorde vi en bra match. Framförallt andra perioden, då vi hade bra fart som resulterade till bra utdelning med fyra mål.

Kenta Pettersson, Spånga: -Mindre bra prestation, en ok första period, mycket tveksam andra period för att sen ta oss samman till tredje. Vi söker fortfarande efter stabila 60 min. Nya tag, nya tåg

Tim Johansson-Bräck, Viggan: – Jo men det blev faktiskt rätt nervöst i slutet. Ganska slarvigt spel långa stunder, men alltid skönt med 3 pinnar såklart. Båda våra mål gjordes i shorthanded, så det var en ny erfarenhet också.


Redaktionen på plats och sände denna utmärkta tillställning. Lagen byttes om att föra spelet vilket fördes i högsta fart..hela matchen igenom!! Om inte målvakterna hade varit så alerta hade detta varit en målfest! Det var riktigt roligt att se lagen prestera så mycket vilja..nästan som en match i ett kval!

SÖDRA

Kristoffer Dahling: -.. surt så här snabbt efter matchen, tycker vi skulle avgjort efter full tid, vi ger dom två enkla mål och börjar fokusera på lite fel saker och får jobba i uppförsbacke efter det.. Trånkan är ett bra lag och vi får vara glada denna gång med en pinne borta mot dom, men vi tar på tok för många utvisningar.

Ulf Rådbjer, Tumba:-Va livrädd för denna fight, men vi fick bukt med deras instick mitt i slottet. Och vi spelade mer mot målet då vi visste om deras mv inte va bästa kortet i leken. Några riktigt bra individuella insatser från de mina.


Roberth Spath, Nynäshamn: -Tyckte vi gör en bra match där ingen faller ur ramen, bra Mv spel och mycket bättre försvars mässigt, enda missnöje var 5 friläge och noll skott på mål. ?

Ludde Zettervall,Haninge: -Vi försöker men är inte tillräckligt hungriga framför motståndarkassen. Nya tag fredag.

Gustav Länn, Åker: -Startar på tok för svagt i första perioden. Sista 40minuterna får vi ut mer i den nivå vi ska ligga på och har ett rejält övertag. Viktig att få en seger men behöver höja effektiviteten till fortsättningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.