Händelserik hockeytisdag

Livesändning från Åkers Sportcentrum och lagen levde upp till att spela ett toppmöte. Högt tempo i hela matchen och spelarna tog ut varandra mycket väl så det blev inte många sköna uppspel eller upprullningar, lagen var för tajta helt enkelt.
Det var några udda domslut i matchen, bl.a. där Åker gör mål och domaren dömer först mål men efter en debatt med linjemännen döms målet bort och istället blir en Åkerspelare utvisad!! Sånt svider….men domslutet var nog korrekt…men udda.
Helt jämnt och det blev OT och straffläggning där Haninge lyckades göra två mål  och Åker bara ett! Händelserikt och kul!

Coach Rydén efter matchen
Åkers Sundqvist
Haninges mv Larsson-Thysell

 

NORRA


Kjell Svensson, Nacka:

 

Kenta Pettersson, Spånga:

Tim Johansson-Bräck, Viggan:-Väldigt slarvigt spel och inte särskilt välspelat från nåt håll idag, tycker jag. Vi är lite mer effektiva och har en väldigt bra målvakt idag. Annars är det ingen match som går till historien, även om 3 poäng alltid är härligt!

 

Gustav Claughton, Göta:-Hej Pelle, Toppar och dalar ikväll. När vi spelar bra så skapar vi chanser, men får inte in pucken, och när vi spelar sämre så straffar det oss hårt. De första tio minuterna av matchen blir avgörande, men vi får lära oss av detta och gå vidare. Nya tag mot Sudret i helgen!

:

SÖDRA

Rickard Rydén, Åker

Ludde Zettervall, Haninge: -En bra hockeymatch med två bra lag. Jag tycker att båda lagen på isen bjuder på en bra och fartfylld hockey. 1-1 efter fulltid är rättvist. Brukar inte vilja plussa någon specifik spelare i mitt eget lag så jag väljer att plussa kollegan Fjällby som levererade några ess idag. Vi ses på fredag!

 

Göran Gustavsson, Nynäs: -Ja herregud, det var bland de värsta jag varit med om…
I första perioden spelar vi som vi ska och spelar pucken till varandra och gör hela fem mål på Trånkan. I slutet av första kom dock första tecknet på att vi började slarva då vi får 5-2 i baken.
I andra perioden blev vi helt överkörda och sen slutade vi med passningsspelet och trodde vi kunde spela en och en….funkade uruselt. Vilken käftsmäll! Nu gäller det att samla oss och ta nya tag!

 

Ivan Ciernik, Flempan: -Thank you, good effort from everyone!
Kristopher Dahling, Flempan: -Vi börjar svagt ! Mycket visningar men bra kämpat i helhet och vinst.. alltid skönt att slå tumba

Uffe Rådbjer, Tumba: -Pelle! Så fruktansvärt besviken över mitt lag ikväll, tyvärr. Finns bara att säga, Dahling- Tumba 5-3.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.