En fredag med blandgodis!

Ja det var blandning av högt och lågt och några oväntade resultat.
I Södra slår Gnesta Åker i ett derby och Tumba klappar till topplaget Trånkan vilket ger delad förstaplats i tabellen.

I Norra slår Rimbo Viggan men man kunde inte vinna över Sudret förra helgen!! Nacka vinner planenligt över Värmdö men publiksiffran 306 i Ekhallen var oväntad!

Vi sände Haninge-Flempan och det blev det scenario vi hade räknat med…Flempan kunde dra ned tempot och göra matchen jämn. Man fick en poäng efter straffläggning. Haninge var litet missmodiga trots två poäng och anledningen var naturligtsvis att man tappade en 2-0 ledning samt att man inte kunde värna sin 3-2 ledning i slutet av tredje perioden.

NORRA

Kenta Pettersson, Spånga:-Tjenare Pelle! Tycker att vi kämpar och sliter förtjänstfullt i två perioder där vi känner att vi har vittring men…. en femma tidigt i tredje och två (!) insläppta mål så är backen för brant för oss. Bara att bryta ihop och komma igen.

 

Kjell Svensson, Nacka: -Tjena Pelle! 3 sköna pinnar lyckas vi få hem efter en tuff derbyseger,som innehöll en hel del känslor. Värmdö hade framförallt ett starkt målvaktspel som vi tillslut lyckades spräcka.

 

Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Vi skjuter 40 skott och lyckas inte få in den. Då är det svårt. Bara fokus på nästa match nu.

Christer Westerlund, Rimbo: -Hej Pelle! Väldigt skönt att vi studsa tillbaka efter Gotlands äventyret. Vi gör en kämpainsats utöver det vanliga. Ett fantastiskt målvaktsspel av Olsson
Detta är väldigt bra för moralen för Viggan är ett kanonlag.

Matchens bäste spelare. Martin Olsson. Foto: mhockey.se

 

SÖDRA

Ludde Zettervall, Haninge: -Utan att ta ifrån Flemingsberg något, då de gör det bra, så måste jag ändå säga att vi gör en av våra sämre matcher idag. Vi tar med oss att vi vunnit 6/7 matcher i första rundan. Men detta lag har så mycket mer att ge rent prestationsmässigt. Det ska du få se. Tack för ikväll.

Ivan Ciernik, Flempan: -3 big mistakes cost us game.

Lindholm, matchvinnare

Sundberg, evighetsmaskin


Kämpe i Flempan

Uffe Rådbjer, Tumba:

 

Göran Gustavsson, Nynäs:-Vi startade lite darrigt dåliga pass lite stressigt men efter ett tag skärpte vi till oss Spaif har en fantastisk målvakt vi sköt 56 skott och gör sex mål vilket jag tycker är godkänt
Över 60 minuter en bra laginsats ingen glömd Men framförallt nummer 28 är tillbaks en fantastisk kille gör ikväll tre mål, Wallier!
Jag skulle kunna hylla fler i laget men jag vill nämna en till och det är våran målvakt Alfons som gör en otroligt bra match tack och hej från mig.

 

Gustaf Länn, Åker:-Vi gör det för enkelt för Gnesta där vi inledningsvis är för passiva och ger dem initiativ genom att lämna över pucken med kort väg till mål. Uppehållet blir bra tillfälle för reboot

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.