Black Friday och Crazy Tuesday?

Ja, på fredag kan det bli en svart dag för några men idag var det en tokig tisdag, på flera håll!

Hemlige vaktisen varnade för märkliga resultat i detta läge..och han fick rätt!!

Spånga luggar Viggan på en poäng och där man hade en 3-0-ledning som Viggan till slut vänder på..i OT.

Värmdö gör något riktigt bra när man vänder 1-3 till vinst, 6-4, över serietvåan Göta.

Nacka går dock från klarhet till klarhet när man vinner klart över Järfälla som ändå varit stabila på sistone.

…………

Tumba gick överraskande på pumpen mot Flempan där andra spelare än de vanliga målskyttarna visade upp sina skills! Flempan  spelade med två femmor plus två man!!!

SPAIF tog sin första trepoängare..och det mot Gnesta!

Nynäs tog en riktigt stärkande tvåpoängare av Trånkan…ganska överraskande!

Haninge lyckades att ta alla tre poäng mot Åker i en match där man knappt kunde tro sina ögon. 17 mål och försvarsjobbet ganska obefintligt, i båda lagen. I slutminuten lyckas Åker kvittera till 8-8 (!) i spel 3 mot fem!!!! Sen släpper man in 9-8 tio sekunder senare!! Galen mtch men så tokig med sköna mål att man gapskrattade! Haninges Härstam noterades för 6 (!) mål, Åkers Routsaari gör 5 p!

 

NORRA

Kjell Svensson, Nacka:-Tjena Pelle Måste börja med att säga att det var en riktigt skön vinst. Vi gör en bra insats idag, jobbar oss bra in i matchen i första. Andra får vi bra utdelning, Inför tredje pratar vi om att inte slå av på takten, vi går in i tredje och fortsätter jobba hårt och lyckades vinna den perioden också

 

Erik Tessmar, Göta:-Tjena Pelle Idag var vi verkligen inte bra. Värmdö vinner välförtjänt och vi får glömma det här och gå vidare. Ska bli riktigt kul att spela Alltvåan, blir bra med lite ledigt nu. Vi ska se till att vila och sen förbereda oss på bästa sett inför premiären.

 

Tim Johansson- Bräck, Viggan: -Svängig match, där vi inte är med alls första perioden. Kliver upp ordentligt andra, och tycker att vi är bättre även i tredje. Skönt med extra poäng i sudden och avancemanget klart till alltvåan. ?

Kenta Pettersson, Spånga:-Tjenare Pelle! Konstig match där det svänger ordentligt i två perioder, står och väger länge i tredje och Viggan drar längsta strået. Inget mer att tillägga.

 

SÖDRA

Uffe Rådbjer, Tumba: -Pinsamt dåliga idag, men i bakhuvudet klara, men vi får inte dippa så lågt. Kul för FIK å vinna såhär i slutet.

Ivan Ciernik, Flempan: -We play exactly the way to win the game today. All players play for the team!

Matthias Sundberg, Flempan: -Varje lördagsmorgon träning börjar ge frukt ?

  

 Viktor Härstam

Ludde Zettervall, Haninge: -Vi släppte matchen i omklädningsrummet efter slutsignalen tillsammans. Match på fredag där vi har chans på seriesegern är vad vi ser fram emot. Tack för ikväll.

Rickard Rydén, Åker

Viktor Härstam

Routsaari & Frisk

ALLA MÅLEN!

 

Robert Spath, Nynäs:-Tycker vi spelade bra som lag idag där vi hade ingen stora svackor under matchen som vi har drabbats av tidigare. En steg i rätt riktning !

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.