Fredagsrysarna klara!

Jaha, redaktionen fick litet rätt i analyserna innan denna omgång eftersom det ser rätt tufft ut att kamma hem poäng i dessa matcher.
Nacka tar en klar seger över Viggan men Trånkan och Haninge fick kanske litet gummiarmar i slutet på sina matcher?
Att Åker och Järfälla skulle dela upp poängpotten var vi helt på det klara med innan nedsläpp.

I Fortsättningsseriens första tre matcher var det dock stora siffror och mer ojämnt. Spånga får till det ordentligt mot Värmdö liksom att SPAIF överraskar litet med en klar seger mot Nynäs. Flempan vinner inte skotten men skottar in sina fyra mål i sista perioden!

Ikväll frågade vi även hur tränarna upplevde domarkvalitéten i form av pipor, 1-5.

ALLTVÅAN

Rickard Rydén, Åker: -Var en jämn och bra match. Chanser åt båda håll. Tycker det lika gärna att vi kunde vunnit men det blir en pinne ändå. Vi har lite små detaljer att jobba på men jag tycker att vi går ut med bra fart visar bra vilja på plan. Positivt är att vi gör tre mål i pp där vi haft lite svårt tidigare under säsongen. Men vi tar med på en poäng och ser fram emot nästa match på tisdag.
5 pipor till domarna!

 

Ludde Zettervall, Haninge: -Tja Pelle! Jag tycker att vi vinner rättvist. Det blir onödigt spännande i slutet men vi reder ut det som så många gånger förr. Trevlig helg!
Huvuddomaren 5/5

Uffe Rådbjer, Tumba: -Vi får ju chansen att kvittera då vi får spela 6-4  i slutet, men vi har inte kylan utan chanspassar fel och en Haningespelare kastar bara iväg den in i mål. Vi gör en icke godkänd första match. Vi tränar mycket bättre än vi spelar, skärpning. Domaren är inte bättre än sina lines = 2 pipor.

 

Erik Tessmar, Göta: -Tjena Pelle
Då var vi igång! Vi hade lite svårt att komma igång och det utnyttjade ett riktigt starkt Trångsund. De ledde verkligen välförtjänt med 4-0, men efter att vi lyckades spräcka nollan ändrades matchbilden och vi gjorde en riktigt bra andra halva av matchen.
Vår moral är verkligen något utöver det vanliga i år, trots att vi släpper 1-5 slarvigt så är alla grabbar fast beslutna att kriga hela vägen in. Och det var inte lång borta att vi till och med kvitterar när vi skapar en 2 mot 1 situation i numerärt underläge med mindre än en minut kvar.
Nya tag på tisdag igen ?.

 

Daniel Enbacka, Nacka: Tjena Pelle, absolut ingen lätt seger, vi gör två riktigt bra perioder, sista kanske inte riktigt så som vi tänkt oss men jävligt skönt att inleda med seger! Många som gör det bra men vill lyfta fram vår egna Gotlänning Sandsjö!
Randiga får 4/5 pipor, något stressiga i slutet när det drar ihop sig. Väl mött!

Tim Johansson-Bräck, Viggan:-Nja, vi var inte riktigt på tårna från start idag. Bara att glömma och ta nya tag på tisdag.
Inga pip-bedömningar från mig. Kommer inte fokusera på sånt. Ibland är de bra, ibland mindre bra. Precis som oss alla.

 

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Ivan Ciernik, Flempan: -Hi we come to Gnesta to win and we play like it so I’m happy!!
Refs are always good??

 

Robert Spath, Nynäs:-Tycker spaif vann välförtjänt ikväll. Vi spelade alldeles för svårt och hade en för dålig kväll i sin helhet.
Domaren får 2 av fem pipor ?

 

Kenta Pettersson, Spånga:-Tjenare Pelle! Ja det här var ett rejält kliv framåt, vi håller oss till matchplanen i stort sett hela matchen. Nu laddar vi om till söndag och välkomnar Sudret.
Kristian Wigfeldt 5 pipor. Madsen och Norum 5pipor

 Linus Pellfolk, 3+1p ikväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.