Tisdagstampande

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Gnesta har en jobspost..bröderna Stråhle har dragit sig tillbaka för en tid..vi vet inte för hur länge och det är inte bra för Gnesta.
Rimbo hade inga problem att göra många mål ikväll trots att coach Westerlund inte kunde ge fullt godkänt för spelet.
Flempan tar en trea igen och Nynäs hittade formen igen! Kul, serien är helt oviss.

GNESTA-RIMBO

Christer Westerlund, Rimbo:
-Hej Pelle!
Skön vinst men vi var lite ute dom första tio min i första perioden.
Fick lite ordning i spelet sen var det ganska lugnt.
Tre poäng sitter bra i en bortamatch.

NYNÄSHAMN-SPÅNGA

Robert Spath, Nynäs:
-Hej Pelle , Tycker Spånga gör en bra förstaperiod där vi får spela en hel del i egen zon. Lyckas hålla huvudena kalla och växer in i matchen mer o mer, vi tar över i andra och tredje, bra insats av laget mot ett spelskickligt Spånga.

Kenta Pettersson, Spånga:-Tjenare Pelle!! Vi gör en ok första period, sen är det inte mycket att snacka om. Nynäshamn tar över mer och mer. Släpper man dessutom in tre!!! mål i PP vinner man inte så många matcher. Nya tag på fredag.

VÄRMDÖ-FLEMPAN

Fredrik Strandfeldt, Flempan: –
Tja Pelle! Första perioden är inget bra från oss vi verkade helt ointresserade. Har lite tur att vi bara ligger under med ett mål. Vi gör en bättre andra och tredje vilket räddar oss denna gång. Vi krigar med lite för få spelare och har en stor brist på backar. All heder till dom som e nera å kör. Vi får väl se om tomten kommer me några nya spelare.

Tremålskytt ikväll: Leon Gustavsson, Flempan

………….

ALLTVÅAN

Vi sände en riktigt rolig match i Ishuset men tyvärr dök nätet mot slutet och det bröts några gånger, tråkigt!
Hade inte protesterat om vi hade fått se straffar där.
Göta kunde inte behålla ledningen mot Nacka..som möljar på!!
Järfälla!! Bra gjort!
Viggan höll på att infria Hemlige Vaktisens tips men fick nöja sig med en pinne…Haninge är starka!

TUMBA-ÅKER

Uffe Rådbjer

Tobias Karlsson

Alex Lundström

JÄRFÄLLA-TRÅNKAN

GÖTA-NACKA

Erik Tessmar, Göta: -Tjena Pelle Jag tycker vi gör två godkända perioder, men i tredje känns det som att vi spelar med huvudet under armen i 20 minuter och då är Nacka för bra. De vinner och får fira ikväll, vi får slicka såren och ta nya tag på fredag.

Kjelle Svensson, Nacka: -Tjena Pelle, skön vinst! Vi visste att Göta spelar raggarhockey och vi brukar ha svårt med det men skönt att vi krigar 60 minuter och att det ger utdelning till sist! Fille i mål gör en riktigt fin match!

VIGGAN-HANINGE

Tim Johansson-Bräck, Viggan:
-Tycker vi gör en godkänd insats idag. Givetvis surt att inte få med sig alla tre poäng med tanke på en 4-1 ledning i mitten på tredje. Men många positiva saker att ta med sig inför fredagen.

Ludde Zettervall, Haninge: -Godkväll Pelle! Vi hade önskat en bättre start på kvällen och inte ett 0-3 underläge efter första. Men efter det så tycker jag vi är bättre i andra och tredje och avgör rättvist i sudden. Trots ditt försök till att få det att vi skulle va nöjda och inte ha koll på motståndet på förhandstipset så bevisar vi återigen istället att vi är svårslagna och tar uppgiften seriöst. Trevlig tisdagskväll!


Tremålskytt ikväll: Tim Werner, Haninge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.