Sista omgångarna innan Jul!

Ja, fredagens omgång blir den sista omgången för de flesta lagen innan tänderna sätts i nåns skinka, helst julskinkans. Sudret är dock på stadsbesök i helgen så det blir det allra sista som händer när de möter Flempan på lördag och Gnesta på söndag! Hoppas de hinner med att dricka alkoholfri glögg i Gamla Stan, på den berömda julmarknaden! Att det är på samma ställe som Stockholms Blodbad ägde rum ska de inte bry sig om!

Vi sänder matchen mellan Göta och Järfälla och hemmalaget har inte lyckats skrapa ihop mer än en enda poäng!! Man tog den av serieledarna Åker och kanske borde man haft fler poäng med sig därifrån. Vi hör att man har blandat insatserna för mycket så det blir väldigt intressant att se den här matchen. Järfälla har ju fungerat bra hittills och får hållas som favoriter…det kanske passar coacherna Erik och Gustav i Göta rätt bra.  INFÖR MATCHEN

  

Serieledarna Åker har en formtopp medan gästande Haninge har en formdipp…betyder det en enkel hemmaseger? Nja, sist lagen möttes i Åkers Sportcentrum så vann Haninge på straffar i en målsnål tillställning..det kan mycket väl hända igen..inget är givet på förhand.

 

Matchen mellan Viggan och Trånkan bör också bli jämn, det skiljer bara en poäng lagen emellan till Trånkans fördel och bortalaget letar efter formen verkar det som. Viggan gjorde en bra insats mot Göta men hur mycket det är värt..får vi veta på fredagskvällen.

  

Det kan bli en hel del tabellrörelser om Tumba tänker slå Nacka på bortaplan och frågan är hur Nackas målspottarförmåga är för tillfället? Man spelade bra sist men fick inte in en enda puck..mot Åker.

 

………………

  

Nere vid kusten tar Nynäs emot skärgårdskillarna Värmdö och om inte utlänningarna i Nynäs redan åkt hem för julfirande så blir det tufft för Värmdö. Nynäs visade upp bra form mot Rimbo sist.

 

Spånga tar en långtur ned till Gnesta på fredagskvällen och visst borde Spånga ta några poäng där, som favoriter, men..har man fått ihop formen för en trepoängare? Det är frågan!

Rimbo får också åka långt igen och man måste åka rätt tidigt så frågan är om man får med sig alla som man vill ha med? Jobb och julbord med firman kan ställa till det. Lagen har nästan samma poäng och presterar ungefär likadant så om en del spelar kryss på den här matchen är man kanske inte helt fel ute?

         

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.