Då var vi igång igen!

Ja, det var full mutter igen med många mål och händelser, roligt som tusan!

ALLTVÅAN

Kanske var det litet ringrostigt på en del håll men i Torvalla körde lagen på i bra fart. Haninge förde matchen mot Åker men fick inte tag på sin motståndare…Åker var som en hal tvål i händerna på Haninge och när Åker bara sköt  fyra skott i första perioden men ändå gjorde två mål på de få skotten ..ja då var det inte lätt för Haninge. Klarström i Åker-målet var bra och hade flyt..det klingade i hans bur då och då..

Ludde Zettervall, Haninge: – Godkväll! Jag tycker vi gör en bra första period som vi ändå pga individuella misstag torskar med 0-2.. de två andra tycker jag inte vi lägger ner arbetet som krävs för att kunna vända. Surt. Nya tag på fredag.
SPELARINTERVJU

Rickard Rydén, Åker: INTERVJU

Thomas Ahlperby, Järfälla: -Tjena Pelle. Ikväll var det riktigt roligt eftersom vi vann

Erik Tesssmar, Göta: -Tjena Pelle Idag blev det en tung förlust i derbyt mot Järfälla. Jag tycker vi inte alls kommer upp i kvalitet, samtidigt som att Järfälla är riktigt bra. Det är bara att gratulera Järfälla till en bra insats och ladda om för nymatch på fredag.

Ulf Rådbjer, Tumba:-Vi började 1a mycket bra med mycket skridskoåkning och följde våran gameplan. Vi fick också utdelning med 2-0 och Nacka s mål uteblev trots många chanser.
2a blev vi stillastående pga många onödiga 2or vilket gav Nacka chansen att komma in i matchen. De hade ett kraftigt övertag men vi hade turen på vår sida.
I 3dje så va det ett ställningskrig och när vi fick ett mål godkänt, okänt om domaren hade rätt, att den hade studsat på innerstolpen i målet, så tappade Nacka fokus och vi kunde kontra in 2 mål till. Skönt att få lite tur med oss.

Kjell Svensson, Nacka:

 

Tim Johansson-Bräck: -Vi blir stillastående och passiva under första. Andra och tredje klart bättre, även om det finns en del saker att önska där också. Nu är vi igång iaf, så nästa match är jag övertygad om att det blir en mer solid insats.


Klarström, Åkers målvakt.                             Åkers tifo-ansvarige. Troget fan.

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Nynäs har skaffat sig en bra position med tabelledning samt att man har en match mindre spelad än tvåan Rimbo.

Robert Spath, Nynäs:-Hej, tyckte vi fick kämpa oss genom matchen där det märktes att det var första matchen efter ett långt uppehåll, bra jobbat av samtliga!

Kenta Pettersson, Spånga: -Typisk första match efter ett uppehåll, lite slarvigt och hafsigt till en början. I andra perioden spelar vi lite mer som vi tänk oss, för att i tredje mer eller mindre stänga ner matchen. Skönt med vinst och tre poäng. Nu laddar vi för dubbel möte på Gotland.

Christer Westerlund, Rimbo: -Hej Pelle
En lagmässig kollaps av oss. SPAIF/ JSK var betydligt mer på tårna än vad vi var och dom vann rättvist.
Nu gäller det att studsa tillbaka omgående

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.