SPAIF överraskar!

Ja, SPAIF kom till match utan Blid, Koskinen, Wallin och Nyberg och nog kändes det som att det var som en upplagd straffspark för Järfälla.
Järfälla tar ledningen på ett snyggt Powerplay, avslutare var nye Båvensjö. Många trodde nog att det skulle rinna iväg för Järfälla men SPAIF inte bara kvitterade utan tog även ledningen mot slutet av första perioden. Järfälla kvitterade dock i ett vackert PP.
En ganska dålig andraperiod gav dock ledningen till SPAIF då Adam Gottlind, Matchens Lirare, fastställde slutresultatet 2-3.

Tredje perioden var enformig, Järfälla försökte och försökte göra mål men målvakten Robin Gustavsson var omutlig, skotten var 20-1!!

SPAIF tar en fet skalp och imorgon får man tydligen tillbaka Blid och Koskinen så Järfälla måste samla ihop sig och hålla upp tempot om man vill förlänga säsongen.

Thomas Ahlperby, Järfälla: -Jag var inte en av dem som trodde att vi skulle vinna ganska komfortabelt även om starten var bra.
SPAIF har rutinerade killar som vet hur man försvarar sig. Vi måste helt enkelt vara bättre imorgon.

Samuel Ganslandt, Järfälla: -Inte så mycket att säga egentligen, bara att ladda om inför imorgon! Så ska vi se till att stänga det här.

Mv Gustavsson och centern Gottlind, SPAIF

På söndagen blir det ingen sändning då vi respekterar Järfällas önskan att vi håller oss undan…
-Vi förlorar ju bara när du är här! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.