En dag som vi kommer att minnas.

Fredag den 13:e brukar vi mest rycka på axlarna åt och i ärlighetens namn så finns det få belägg om att fredag den 13:e skulle vara väldigt olycksbringande. Läs mer här!

Men för oss kommer för lång tid framåt fredag den 13 mars vara en dag av…sorg.
All hockey lades abrubt på hyllan efter mängder av olika besked dagarna innan och även under själva fredagen.
Det är ju knappast lönt att diskutera om vi kunde gjort något annat än att stänga butiken eftersom vi inte kan säga ett dyft om vad närmaste framtiden innebär.

Nu får vi bara innerligt hoppas att denna pandemi inte får så starkt grepp om oss som en del medier skrämmer oss till.
Allt kretsar naturligtvis inte om hockey men för oss nördar är det ju väldigt tråkigt att göra halt när allt är på sluttampen med kval uppåt och nedåt.

Vad kan vi tro eller förvänta oss nu? Mm, om inte denna ”paus” för Riksserierna upphör väldigt snart vilket skulle betyda att pandemin också upphör väldigt snart, så är säsongen över.
Säsongen är dock över för lagen i kvalet upp till Hockeytvåan, det har Sthlms Hockeyförbund deklarerat idag. Det hade spelats två omgångar och Spånga toppade serien före Iron, och det på målskillnad. Det blir spännande att följa hur det blir med uppflyttningen där, det är ju bara ett lag som flyttas upp. Kan kvalserien komma att spelas färdigt i höst??

Kvalet upp till Hockeyettan hade också bara hunnit spela två omgångar och där ledde Hanviken före Tumba, Åker och Hammarby på fjärde plats. Järfälla och Nacka låg på femte och sjätte plats.
I denna serie är förstaplatsen garanterad att ge spel i Hockeyettan men oftast går tvåan och ibland även trean upp beroende på olika omständigheter.
Hur blir det nu då? Är Hammarby förpassade till Hockeytvåan eller?

Vi går och lägger oss Fredag den 13:e med en förhoppning om att allt ska bli bra ändå…gärna i en mycket snar framtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.