Vikingarna imponerar!

Ja, Lidingö Vikings vann ikväll igen, på OT mot duktiga Tierp.
Vi har inte läst in oss på laget än i dessa vidriga corona-tider så vi ställde frågor till coach Martin Pilö:
Grattis!!! Ni överraskar verkligen oss! Säg varför det går så bra?

Tack! För oss har alltid nyckelfaktorerna varit inställning och motivation. Vi har inte den spets som många av våra motståndare besitter. Just det hårda jobbet och ödmjukheten tror jag har kommit som ett brev på posten eftersom vi är nykomlingar. Spelarna vet vilket jobb som krävs för att vi ska vinna och dessutom har vi haft marginalerna på vår sida hittills. Kul för grabbarna att känna att vi är konkurrenskraftiga på den här nivån!

En spelare har det passande namnet Wiking Westlund.

Järfälla är onekligen starka och vinner stort ikväll över Flempan.
Göta vinner över Rimbo men det satt hårt inne. Vi tittade litet på sändningen och trots övertag så kunde man inte få grepp om Rimbo förrän på slutet.

Viggan...har vi inte satt någon kvalitetsstämpel på än och inte Spånga heller..vi vet inte riktigt vad vi ska tro om dem. Idag vann Viggan vilket coach Johansson-Bräck uppskattade:
Grattis! Det ser det ut på statsen som ni var det klart bättre laget, stämmer det? Korduner frånvarande men det verkar fungera bra ändå..vilka killar var starka idag?

-Tack, väldigt skönt. Jag tycker nog att vi var det bättre laget. Flera killar som gör det bra, men tycker Victor i mål står för en gedigen insats.

…………………………..

Jaha, Nynäshamn väntade i 20 minuter sen..jäklar, 5 mål i andra och 3 i sista perioden räckte till en grym seger över ett så pass bra lag som Tumba!

Vi frågade coach Robert Spath:
Grattis Robert! Är du förvånad själv över att ni kunde göra åtta mål på Tumba? Vad vad det som fungerade bra?

-Vi tog vara på chanser vi fick och skapade, framåt var vi bra men hade det tufft i försvaret men vi krigade till oss en skön seger.

Åker tog en skalp ikväll, måste man väl säga, när man knep två poäng av Trånkan.
Vi frågade coach Tobias Karlsson:
Grattis !! Verkligen bra gjort! Hur såg matchen ut?

-Det var en jämn match och idag drog vi det längsta strået. Vår andra period är helt okej. Kul att Leo Karlsson född 04 får sätta den avgörande straffen. Ha en trevlig helg Pelle.

William Warging 1+1 idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.