Uppstyckad fredag

Ja, Tierp har ju spelförbud så Viggan fick vara hemma för fredagsmys istället.
Sudret kommer till stan i helgen och möter Järna och Åker i helgen men Nynäs spelar inte och har bara spelat tre matcher.
Uppstyckat, sa Bull.

Grattis till storsegern! Vad berodde detta på? Är det så stor skillnad på lagen nu?
Thomas Ahlperby: Tack Pelle! Vet inte om det är så stor skillnad. Vi gör en riktigt bra match prestationsmässigt, där vi är mer noggranna och konsekventa i vårt spel, samtidigt som Rimbo kanske inte gör sin bästa match. Vi får maximal utdelning i första och då kan det vara svårt att motivera sig när man vet att det är 40 kvar. Det blir betydligt tuffare på tisdag.
Ajaj, vad hände hos er egentligen, Niklas Eriksson?
Det kan man fråga sig! I första hand så möter vi ett bra Järfälla och när vi väljer att inte ta kampen fullt ut så rinner det på.

Grattis Kenta Pettersson! Hur var matchen? Fjärdeplatsen är väl rätt skön!!
Tack Pelle! Det här var långt ifrån den nivå vi vill prestera på. Dock svårt att inte glädjas åt tre poäng. Nya tag nästa vecka.

Tjena Martin Pilö, ursäkta sena timmen…men var ni och nosade på poäng ikväll?
-Det tycker jag absolut! Målen vi släpper in uppkommer efter individuella misstag. Jag tycker vi hade bra koll på matchen annars och Göta skapar egentligen väldigt lite på egen hand. Tyvärr sätter vi inte dit pucken när vi får helt fritt läge mot målvakten vid tre tillfällen. Det har varit en tuff vecka med två snöpliga förluster men jag tycker vi har fått många positiva svar att ta med oss till kommande matcher!

…………………………….

Du är inte nöjd med en pinne, antar jag. Vad säger du om matchen, Ludde Zettervall?
Jag tycker vi faller lite på eget bevåg med hjälp av en svag domare, nu har jag hållt mig från att kritisera domare i flera säsonger men nu går det inte att undvika. Har vi spelare som är för dåliga för att spela i division 2 så skickas de ner i trean, detsamma borde gälla domare. Ska tilläggas att det gäller åt båda hållen idag. Nu har du fått förhoppningsvis min första och sista sågning av domare för denna säsongen, men idag va det tyvärr oundvikligt. Vi biter ihop och kommer igen! Trevlig helg.

Grattis, jag klonkade krysset! Självklart för mig! Vad säger du om matchen, Uffe Rådbjer?
-Grattis, men det va på håret. Nä såååå jädra skönt å vinna, men lite kvar till 3 p. Första matchen vi gick på 3 femmor från start då vi fick några sjuka på e.m . Bra för moralen i laget att vi reste oss trots viss motstånd. Nu kör vi.

Grattis till segern Fredrik Rådbjer, kameramannen öste beröm över dig! Vad säger du själv?
Tjena Pelle! Haha jaså? Det var kul att höra. Jag säger så här: vilken jävla lagmoral – Starkt att vinna! Sen så var det en riktigt rolig hockeymatch, hög fart! Skönt att studsa tillbaka efter strafftorsken senast! Synd att vi inte kan stänga till och vinna efter full tid, men en vinst är en vinst! Vi bygger vidare på det bra spelet från förra matchen. Nu tar vi fredag, åker hem och sover, sen står vi på is 9:15 imorgon och jobbar vidare. Trevlig kväll mister Björnekärr!

Tjena och Grattis Philip Nilsson-Fornes! Du målar ju varje match! Ni verkar ha roligt? Idag var det klart efter första?
-Tackar! Det är tack vare skottrampen med Daniel Thomasson i sommar. Målvakten Chrille Lundin har stått och tagit emot många skott! Mycket roligt, skönt gäng med bra blandning av unga och äldre där kapten Enbacka driver det. Idag var framförallt första perioden bra sedan så var det lite givande och tagande men skönt med vinst. Kul att se en Rickan i målet hos Trånkan, en gammal Nackalegendar!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.