Frejdiga fredagsfajter!

Ja, kul med såna kamper som utspelades ikväll..

VÅRSERIEN

Vi trodde Torpet ikväll skulle ta chansen att ta klivet upp ovanför strecket men.. Strömsbro hade nu åter en bra speldag och man tog en klar ledning med 2-0 i första perioden, 3-0 i andra perioden och hade 4-0 i tredje innan Torpet fick in en puck..Strömsbro går inte att räkna bort..
Strömsbros målkung Axman säger så här:
”-Tja, ah det var grymt idag!
Vi kommer ut starkt och tar tag i taktpinnen. Riktigt stabilt över hela banan och det gör att vi vinner idag. Vi har haft lite svårt att hitta tillbaka till vår identitet som lag.. men det börjar komma tillbaka nu och vi jobbar hårt för att allt ska bli bättre tillsammans. En riktigt laginsats idag.”

äppeljuice…

Vallentuna hade också 4-0 i sin match, mot Wings, och tog en säker seger.

Gripen vann planenligt men rycker inte i toppen eftersom Vallentuna och Strömsbro också vann. Grymt roligt att det är så osäkert, hela tiden!

SÖDRA

Huddinge vinner skotten med 38-20 (!) men har inte den effektivitet som Visby besitter i nuläget. Rejält jobbigt nu i Huddingelägret medan Visby har ett flyt som de sannerligen kan njuta av…tills på söndag iallafall.

Kryssmatch melan Mariestad och Vimmerby var ingen chock iallafall.

Kryssmatch och vinst för Skövde var en smärre chock för oss tippare men kanske inte helt oväntat om man analyserar detta..riktigt djupt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.