SÖDRA färdigspelad

Grattis Nybro till segern i Allettan Södra!!

SÖDRA

Visby vann skotten ikväll men blev ändå nollade av ett lag som formtoppat till slutet av seriespelet, Mörrum!

Luften har kanske gått ur Skövde mot slutet men Nybro har visat en hög nivå nästan hela tiden. Tvåsiffrigt är väldigt ovanligt i Allettan men att det är Nybro som fixar nåt sånt, det känns inte så overkligt!

Fabian Ilestedt gjorde tre kassar ikväll!

Vimmerby har också visat styrka men i detta smålandsderby fick man ta i för allt vad man kunde för att hålla undan för Troja. Här hade det varit underbart med en fullsatt ishall med bara galna smålänningar!!

Karlskrona fick inte igång sina maskiner förrän det var försent och man stupar på mållinjen..oväntat och tråkigt! Mariestad tappar med denna klara förlust sin plats ovanför strecket och får möta något hungrigt lag från vårserien, ujuj.

Dalen är bra, inget snack…men det är Huddinge också så det blev en mycket jämn kamp även om lagen såg ut att ha gjort upp om att inte köra för fullt!! Det var makligt tempo stundtals. Huddinge var också ytterst nära att kvittera i slutet.
Vår man på insidan, Ralle Dahlberg-Karlsson, sa så här:
”-Ja, två individuella misstag som avgör idag. Sånt som händer, annars en ruskigt tight och jämn hockeymatch med två bra lag. Hade kunnat gå åt vilket håll som helst idag. Vårt boxplay var riktigt bra idag.”
Du var bländande stundtals med din energi Ralle, och Hälleström var en klubbspets ifrån att kvittera i sista minuten!
Tack Pelle, kul att höra! Nu börjar det bästa på hela säsongen!

NORRA

ÖIK har stagnerat litet men det har inte Hudik och det står klart att man nu blir tvåa i Allettan Norra, en grym prestation. Vilken urladdning i nästsista matchen..trots att man inte alls skjuter så många skott som ÖIK.

Lars Lillis Lövbom, sportchefen i Hudik, ringer upp och berättar att han är så glad över att hans killar jobbar så starkt över hela isen och åker massor av skridskor.
”Killarna är ju bra helt enkelt och man funderar hur långt detta ska räcka! Idag kändes det som vi styrde matchen från början till slut, målen kom, ett efter ett!”

NORRA ska spela en vecka till pga alla uppskjutna matcher och frågan är främst om Borlänge ska vara med i PlayIn och om Piteå håller undan för Kalix?

Till slut vill vi lyfta vår Hemlige Vaktis som faktiskt fick in en fyrling ikväll vilket gläder oss väldigt mycket! Förra månaden var knaper och kassan för spelandet var tom..nu ändras t.o.m veckomenyn från blodpudding fyra dagar i veckan till att bara bli en dag i veckan! Det vankas nu pölsa och fiskpinnar vissa dagar!!

Insats: 200:- Utdelning: 7.534:-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.