Play-In 1/3

Vallentuna…gör en väldigt bra insats..med tanke på att man saknade fem man insjuknade i Corona!! Det gick inte att skjuta upp matcherna så man fick köra ändå.
Piteå visade upp ett tempo och en skridskoåkning som var helt bländande och efter första perioden, 0-3, trodde vi nog att detta skulle rinna iväg ordentligt och när Piteå gör 0-4 i början av andra perioden är det inget som talar för Vallentuna.
Men, hemmalaget gör en riktigt bra period och vinner skotten klart, 14-6, och dessutom tre mål..tyvärr för Vallentuna så gör Piteå ytterligare ett mål så det står 3-5 efter två perioder.
I tredje perioden är det ytterst nära att Vallentuna reducerar till 4-5 men det vill sig inte utan Piteå gör även 3-6 och ett mål i tom bur, 3-7, vilket blir slutresultatet.
Vallentunas coach Micke Österblom:
”-Ja, detta med fem man sjuka var väl det värsta som kunde hända men alla som spelade ikväll gjorde det med en härlig kämpaglöd, jag är stolt över dem. Hade vi fått reduceringen till 4-5 så vete tusan om det inte blivit nervigt i Piteå..
Piteå är ju ett rutinerat slutspelslag och väldigt bra medan vi har fyra man som varit med om liknande slutspel tidigare så ur det perspektivet är det svårt att vara alltför besviken.
Vi hoppas få tillbaka några gubbar inför fredagsmatchen och vi kommer ge precis allt i returen, lita på det!”

Halmstad var kanske favoriter i hemmamatchen mot Visby men fick se sig besegrade med 2-5.

Coach Fredde Johansson, Halmstad:
Ja, det var inte var vi trodde innan…vi var inte riktigt på tårna och gav dem fina lägen, 2 mot 3 och även 1 mot 2 och Visby är ju ett bra lag som vet hur man utnyttjar sånt!
Vi vinner skotten med 48-24..til ingen nytta men vi vet att vi kan vinna både på fredag och lördag, helt klart! Vi är inte utslagna eller ens nedslagna, bara revanschlystna!

Coach Lasse Särkijärvi, Visby:
Jag är inte alls förvånad att vi vann idag för jag vet ju att vi är ett bra lag när vi bara spelar som vi ska.
Vill inte hylla någon särskild utan det var verkligen en lagseger idag.
Nu åker vi till Linköping, sover, sen upp till Nynäshamn och tar 11-båten hem imorgon!

Mariestad vinner mot Linden men det var med en hårsmån! Linden var nära att kvittera mot slutet men fick ett mål i tom bur istället!! Kan man skrälla på fredag?

Vi läser statsen och konstaterar att Kalix vinner skotten stort men..Vännäs vinner matchen!! Ny drabbning på fredag!

One thought on “Play-In 1/3”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.