Fredagsmys på gång!

ALLTVÅAN

FS

Kommentarer INFÖR Fredagsmyset i ALLTVÅAN:

Våra ledande frågor:
Tjena, kan du säga nåt vackert om Fredagsmyset på fredag?
-Truppen ok, Sjuka/skadade?
-Är ni bra i PP resp BP?
-Nån som går omkring med bra form?


Åker – Mikael Blomdahl, lagl:

Mikael Blomdahl


-Kommer du? Lär bli hyfsat med folk då sponsorerna står för entrén. Burgare ska grillas och förhoppningsvis oxå Lidingö. 🙂
De som imponerat mest är nog vår målis Noel Karlsson, tillsammans med viktige asskungen Olle Johansson, de har gått bra hela grundserien. Gått lite troll i PP, trots flertalet mål. BP är vi bättre i. Vi har tunt med backar, fått 2 långtidsskadade. Så gått varje match med 2 forwards som backar. Vi hoppas att vi får tillbaka Ruotsaari och Staforelli på fredag som varit skadade en tid. Warging och Nordgren sjuka senaste träningen. Men vi hoppas att Olle och Noels form håller i sig. Ja om inte Boklund står som oxå varit borta i 6-7 veckor.

Spelas i Strängnäs ishall denna dubbelhelg, Sudret på söndag.

Lidingö – Martin Pilö, coach:

Tjena! Kul att få åka och spela match i Strängnäs där hela min släkt bor och där jag spenderar mycket ledig tid!
Vi har haft en del skador och förkylningar sista tiden tyvärr men jag hoppas att vi får ihop ett slagkraftigt lag mot Åker/Strängnäs.
Vårt PP har inte alls kommit upp i nivå men jag tycker däremot att spelet med en man mindre har varit stabilt. Vi behöver få upp både fart och pucktempo samt ta vara på de chanser vi skapar om vi ska få med oss några poäng hem till ön!

…………………

Järfälla – Thomas Ahlperby, coach:

Tjena! Alla dagar det är match är mysdagar, spelar inte så stor roll om det är fredag eller tisdag.
Truppen ser ut som den gör och vi är nöjda med den. Som alla lag vid den här tiden så finns det både skador och sjukdomar, inget konstigt med det. PP/PK vill man alltid blir bättre och där är man kanske aldrig riktigt nöjd, men ligger du på över 25% i PP och 90% i PK då är det bra. Linkan är alltid i högform :-))). Tänker inte så mycket på kopplingen på det sättet.
Nåt speciella känslor då det är många Järfällakillar bland ledarna?
Hägg känner jag inte så bra, Eken och jag spelade ihop både i Järfälla och Spånga, men det var ju på stenåldern :-)))


Göta – Jörgen Hägg, coach:

Nacka var bättre än oss. De åker skridskor hela vägen, går lite mer obekväma vägar än oss. Spelar kompakt å bra.
Vi har några borta som kanske är tillbaka i spel innan jul och några efter jul.
Men vi jobbar på och ska vara lite bättre efter jul. Sen ökar vi.

…………………….

Fler och fler snygga bilder dyker upp i klubbarna!

Nacka – Daniel Enbacka, d och Philip Fornes, fwd:

1. Kul med hemmamatch mot Hammarby imorgon! Lite mer publik än vanligt. Vi vill fortsätta driva på och hoppas det kan bli en rolig drabbning.
2. Vi har ungefär 2-3 backskador och 3-4 forwards borta. Som tur är har vi en bred trupp som gör att vi matchar många bra linor ändå samtidigt som juniorerna som kommer upp gör det grymt.
3. Hittills har det varit bättre än på många år. Kan bero på att rutinen verkligen börjar ge sig till känna och har man tryggheten hemåt i form av seriens bästa målvaktspar så blir det bra. En vis man sa en gång om man ligger över 100% när man slår ihop BP/PP så är man ett vinnande lag och de gör vi med råge.
4. Våra målvakter har visat högklassigt spel och vi hoppas givetvis det fortsätter. Riktiga formtoppar där!


Hammarby – Björn Josdal, videocoach:

Tjena Pelle!
Läget i truppen är ganska ok. Lite sjukdomar och småskador som det brukar vara så här års, Ett par killar är väl någon vecka bort innan de kan börja matchas igen.
Vi har ju fortfarande en ganska ung och tunn trupp sedan säsongsstarten så man trodde väl kanske att det skulle vara mer skador än vad det är. Det är i alla fall ingen som klagar på utebliven speltid. 😉
En stor anledning till detta är vår fystränare Filip och massör Anders som ser till att killarna är i bra form för ett tätt matchande med många byten i matcherna.
När det gäller PP så är det svårt att säga hur vi står mot de övriga lagen, just för att vi har en tunn trupp och inte så mycket spelare att gå runt på. Boxen däremot tycker jag fungerar bra, det finns ju alltid detaljer att slipa på. Jag kommer att sitta under juluppehållet och gå igenom de flesta klipp på just special-teams för att se om något behöver justeras eller om vi kan förbättra det vi redan gör bra till att göra det ännu bättre.
Jag vet att Adde vår sportchef jobbar hela tiden med att fylla ut truppen men han är ganska selektiv. Ska någon in så ska han verkligen göra skillnad. Det är ingen mening att fylla ut med någon ny spelare för sakens skull om inte kvalitén på truppen höjs. Jag vill inte höja någon enskild spelare utan vill istället hylla kollektivet Hammarbys A-lag. Trots två raka torskar i inledningen av Alltvåan så lägger sig inte grabbarna ner och dör för det. De checkar alltid in och gasar i 60 minuter oavsett om vi ligger under med 3 mål eller leder. Det är det här lagets styrka. Vi kommer att börja vinna matcher snart det är jag övertygad om.

…………………………………

FS-resultatkommentarer kommer efter matcherna.

………………………………….

Spångas tränare intervjuas HÄR

……………………..

https://fb.watch/9FFq15j0mG/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.