Sex tisdagsmatcher, 61 mål!!

Ja, det var öppna spjäll på en del håll ikväll, men värst var väl ändå Haninge som tvålar till tabelltvåan Tumba med tvåsiffrigt!!! Man undrar hur det ska gå i Playoffspelet mot det högst troliga motståndet Nacka!!

Bästa publiksiffran ikväll var i Haninge: 229 st. Grattis!!

ALLTVÅAN

Järfälla har några färre matcher spelade än de flesta andra i tabellen och kanske kan de klättra en bit uppåt innan serien är färdigspelad? De vill ju definitivt vara med i Playoffspelet…som Bajen och Lidingö kan missa om de inte lägger på både ett och två kol!

Järfällas Thomas Ahlperby:
Tackar Ja jag tycker vi var bättre än Bajen idag även om det blev onödigt spännande i slutet. Vi bjuder på 2 mål (indianare) och de får ett slumpmål. Vi lyckades reda ut det och göra två mål i tom bur

Järfällas veteran Niklas Thorin:
Tjena Pelle! Igår var det kul en kul match där hela laget var hungriga och spelsugna. Matchen var kul, väldigt böljande där jag tycker att vi är det bättre laget i 60min. En viktig seger som gav bra energi till helgens back to back mot Sudret. Kul och se att Broed fick vara med i målprotokollet efter några matchers kyla.


Red: -Roligt att se dig leverera fortfarande, 1+2 p idag!

Fick lite ny bensin i tanken med ändringar i kedjorna och spelade med två duktiga spelare Broed och Nordin:)
Hade en bra kemi igår med sammanlagt 11p ihop igår tror jag det blev till slut.

Hammarbys Björn Josdal:
Tjena Pelle! Idag var de bättre. Konstigt nog känns det som att vi inte riktigt var där. Vi kom tvåa i varenda närkamp och det kändes som att besluten tog lite längre tid än vanligt. Vi gjorde en bättre match i fredags anser jag. Möjligtvis var det stundens allvar som gjorde sig påmint. Har inga bra svar just nu vad det var som gjorde att det inte fungerade i dag. Järfälla vann rättvist helt enkelt. Nu måste vi plocka fram lite desperation tills på fredag när vi Nacka hemma.

Niklas Thorin -87, rutinerad och levererar!

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Viggan imponerar men Trånkan har sand i maskinen?

Järna får till det igen, måste varit riktigt skönt.

Flempan gör en bra match mot Nynäs men de är ofina nog att ta större delen av kakan hem till Folkets Hall.

Haninge är rena ångvälten i serien nu, tredje raka tvåsiffriga vinsten!

Spånga åker ända till Tierp och gör en massa mål!! Tierp har föryngrat truppen redan nu inför nästa säsong.

Viggans Filip Algeman:
Om jag ska byta till kostym och slips? Nä, vi gnuggar klassisk polo det får duga haha. Tycker vi är ödmjuka inför uppgiften och värdesätter en mer cyniskt spel en tidigare på säsongen. Det är många som är stabila och gör en bra insats. Jahnstedt gör en fin insats.

Trånkans Viktor Liman:
Nä, idag var det inte jättetaggat!!

………..

Järnas Calle Cormery:
Vi gör en riktigt bra match på 11+2 gubbar. Följer gameplan hela vägen och spelar snålt och får bra utdelning för en gångs skull. Riktigt stolt över grabbarna idag!

Rimbos Niklas Eriksson:
Jag vill inte ta ifrån Järna nånting men vi jobbar inte klart en enda situation idag. Järna spelar smart, håller ihop det och gick mycket på kontringar. Dom straffade oss matchen igenom.

……….

Flempans Daniel Despotovic:
Bra match va det men tycker vi ska ha 3 pinnar. Roligt att spelet blir allt bättre men….vi vill ju vinna!

Nynäs Robert Spath:
Hej, ja Flempan gjorde en bra match och det var många mål i PP ikväll!! Skönt med en seger till slut. Och glad för 2 poäng.

…………

Haninges Ludde Zettervall:
Tackar! Nej ingen scoutning på Nacka, vi är ödmjuka och vet om att det är många poäng kvar att spela om och fokuserar inte längre fram än till nästa match, ett tråkigt svar av mig Pelle men det är där vi måste vara. Återigen visar vi att vi är bättre tränade än motståndarna och orkar spela en hel match. Tack för ikväll

Tumbas Kim Gustafsson:
Vi va med bra i första perioden, sen åkte vi på målvaktsbyte samt en skada.. 12 gubbar återstod, för mycket slarv och ingen tillräcklig vilja att göra jobbet fullt ut, Haninge tog vara på det och gjorde det bra.

……….

Tierps Stefan Andersson:

Spångas Tim Johansson-Bräck:
Konstig match! Jag tycker de är klart bättre än oss i första perioden. Andra spelar vi mycket bättre samtidigt som de kanske tröttnat lite. Avslutar med en bra och kontrollerad tredje, så det var kul! Alltid extra skönt med vinst efter förlust senast.

Hur långt ska Ludde Zettervall ta sitt Haninge? Ingen förlust än och 78 (!) plusmål nu!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.