Fredagsmatcher 25 februari

ALLTVÅAN

Nacka vinner inte så överraskande över Lidingö och därmed har båda lagen spelat färdigt i Alltvåan, Lidingö är färdiga för säsongen faktiskt. Deras säsong måste nog betecknas som ganska bra ändå trots mycket stryk i Alltvåan med en jumboplacering. Vi ska ta ett par ord med coachen, litet senare.
Nacka leder nu serien och skulle väldigt gärna att serien vore färdigspelad eftersom man då skulle få spela i Kvalserien till H1, utan något PlayOff-spelande.
Tyvärr för Nacka så har Sollentuna två matcher kvar att spela och man behöver bara ett poäng för att åter ta hand om förstaplatsen….om man nu inte släpper in massor av mål. Sollentuna har inga lätta matcher kvar, Göta och Åker, men man har hittills bara förlorat en enda match, mot Sudret (!).

Nackas Kjelle Svensson

Nackas tvåmålsskytt Philip Nilsson-Fornes:
Tackar! Ja puckarna har studsat lite rätt men brukar oftast säga att konstigt nog blir kroppen lite bättre ju längre säsongen går.. vi får se om det håller i sig! Vi hade ett väldigt ungt lag idag men lyckades förvalta en del chanser mot Lidingö och det var skönt att vinna sista grundseriematchen. Chrille Lundin var även bra i mål när vi slarvade. Göta kan nog ställa till det för Sollentuna men oavsett hur serien slutar så är vi väldigt laddade för nästa steg. Äntligen får vi snart spela lite slutspelsmatcher.

Lidingös Martin Pilö:
Vi var 12 gubbar inför matchen och fick låna in två spelare från J-18 (som gör en riktigt bra match). Vi har inget
att spela för men tycker inte alls det syns i spelet. Bra inställning och fart! Vi har två frilägen vid 0-0 men hamnar ändå i 0-3 underläge… Vi krigar på bra matchen igenom men sätter inte dit våra chanser. Lite för omständiga och dålig skärpa i avgörande lägen. Trist att säsongen är över redan, känslan är att vi hade mer att ge!

Philip Nilsson-Fornes gjorde 2+1p idag!!!

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Jaha, Viggan vinner igen i en jämn match och Trånkan får inget gratis..

Spånga vinner också igen, 2-1 i varje period. Järna hade inte tre femmor idag.

Tierp kom igång i andra perioden och vann stort igen mot favoritmotståndarna Rimbo. Aronsson gjorde bara tre mål idag!!! 🙂

Viggans Filip Algeman:
Tack tack! Relativt jämn match, men vi är väl ändå värda 3p tycker jag. Hårt slit och en bra laginsats av oss. Stort plus till Sebastian i mål som gör sin seniordebut.

Spångas Tim Johansson-Bräck:
Tack! Tycker vi gör en ganska okej insats idag. Bättre tempo än senast. Missar lite för många bra lägen, och slarvar fortfarande en del, men ändå godkänt.

Tierps Stefan Andersson:
Tack, Hela vår första lina är het just nu, när vi har alla på plats är vi bra. Våra unga spelare tar för sig mer och mer. Viktigt med en bra avslutning då vi nu har påbörjat något som ska bli riktigt bra nästa säsong. Trevlig helg!

Carl Aronsson, idag gjorde han 3+1p !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.