Händelserik tisdag!!

Ja, resultaten var litet uppseendeväckande ikväll..
Hammarby pepprade mot Götamålet…utan utdelning!! Det betyder att nästa match blir den sista för säsongen för Bajen som slutar på en sjundeplats i Alltvåan med bara Lidingö efter sig..Vi får höra med dem senare hur säsongen varit!

Viggan WTF!! Tala om urladdning 12-0 mot Tierp!! Algeman får berätta!

Trånkan vinner en match mot Tumba och det låter som om lagen inte tycker det är så kul att spela när det inte gäller något längre.

Nynäs vänder ett 0-2-underläge till en 6-3-vinst och det gjorde coach Robert Spath glad iallafall.

ALLTVÅAN

Götas Jörgen Hägg:
Mm, vi fick kanske de tre första målen litet lätt i första perioden och sen ett fint PP-mål på det. Effektiviteten var det inget fel på så det ramlade in två mål till i andra perioden.
I tredje var det mest sarg ut och Hammarby försökte och försökte ta sig framåt men vår Gidbark var väggen själv ikväll..tror han var bäst på isen.

Bajens Björn Josdal:
Släpper in några billiga mål och deras keeper stod på huvudet. Vi gör inte en dålig match men är sanslöst ineffektiva i anfallszon. Är lite tom i huvudet just nu. Sorry

Gidbark 100%

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Trånkans Viktor Liman:
Ja, det lossnade litet ikväll..

Tumbas Kim Gustafsson:
Otroligt lam insats från oss i 45 minuter, sista 15 var godkända. Så visst kan Trånkan ha ryckt upp sig, men lite svårt att avgöra efter denna insats vi gjorde idag…

Viggans Filip Algeman:
Ja väldigt märklig match på många sätt. Men vi är väldigt effektiva, samt att vi jobbar betydligt hårdare en våra motståndare. Han som hade roligast var nog Max Bergström som stod sin första match på fler flera år. Då går han in och håller nollan.

Tierps Stefan Andersson:

Nynäshamns Robert Spath:
Lite trög start på matchen från våran sida, och Flemingsberg fick matchen dit dom ville, men efter andra halva av andra perioden börja vi tugga på mycket bättre och det gav utdelning, fortsatt i den tredje perioden till en bra seger för dagen.

Flempans Daniel Despotovic:

Jacob Handfast 2+2p ikväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.