Inför 4 november-matcherna

På fredagen spelas det 10:e och11:e omgången i Norra medan det i Södra är litet rörigt, det spelas 11:e, 12:e och 13:e omgången!!

NORRA

Tierp och Rimbo har halkat efter litet men Spånga, Viggan och Lidingö tänker nog att en plats i Alltvåan är fullt möjlig…speciellt efter Spånga och Lidingös fina skalper sist!

Iron ligger nu ovanför strecket och måste ses med respekt, de är ju nykomlingar. Inte nog med det, man har poängkungen i serien i sitt lag! Jesper Kvist heter 27-åringen som gjort 5 + 14p, så här långt!!

Järfälla leder serien, trots att coacherna Ahlperby och Eklund inte är nöjda med spelet.

Jesper Kvist

SÖDRA

Nacka har ett stabilt grepp om förstaplatsen, Haninge stabil tvåa men Flempan och Åker utmanas av i första hand Tumba och Sudret om platserna till Alltvåan.

Nykomlingarna Värmdö ligger på en hedervärd sjundeplats vilket förvånar många..inklusive redaktionen. Bra gjort så här långt!

Poängkungen i Södra heter Jonathan Queckfeldt, Hammarby, med 10+12p och en av de tätaste målvakterna i serien är Nackas Adam Lindholm med räddningsprocenten 94,37 fördelat på 5 spelade matcher. Tvåa är hans kollega i Nacka Marcus Rickan, 93,94 på sju matcher!

Adam Lindholm

Vi hoppas på bra och tuffa matcher och att det kommer mer besökare på matcherna!

One thought on “Inför 4 november-matcherna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.