Serieledarna Värmdö utökar sin ledning!

Ja, årets första match blev åter en jämn historia mellan Sudret och Värmdö och åter var det bortalaget som vann med en uddamålsvinst!

Vad vi kunde se via Svensk Hockey TV så var farten inte alltför högt uppskruvad och litet rostigt efter ett långt uppehåll.,helt förlåtligt kan man tycka.

Sudrets nyförvärv Tanner Hildebrandt, 31-årig kanadensare, gjorde båda målen för Sudret och andra målet var en läckerhet i ett friläge.

Sudrets Johan Sjöqvist:
Delar av 1a perioden helt ok. Jämn match såklart, men tycker inte vi kommer upp på den nivå vi ska vara sett över 3 perioder.
Vi hade inte tryck nog i buggarna att mala sönder dom och därmed kunna spela det spelet vi ska göra som bygger på speed och intensitet, vi gjorde Värmdös resa till Gotland ganska behaglig och mysig tyvärr…. Vi lär steppa upp nu, på med blåstället igen, viktig helg med dubbelmöte runt hörnet.

Sudrets mv, Andreas Hansson:
Hej, ja det var riktigt surt men tycker inte vi kommer upp i den farten och nivån som har varit riktigt bra i veckan 🥺 ja tredje målet får dom lite flyt och tycker det var spark men domarna dömer så finns inte mkt o säga.
Philip (Värmdö) gör det bra i målet men tycker att vi borde haft några mål till som vi har oflyt i studsen o några stolpskott men borde fått in någon till och fått OT..
Tanner första match med oss och gör det riktigt bra och gör båda målen också💪
Värmdös nr 11 ska också ha beröm, riktigt bra.

Värmdös Tessan Tezenos (nr 11):
Vi klev ut svagt i första perioden och hade tur att det bara slutade 1-0 i baken.

Resterande 40 minuter är vi starka och gör som vi har pratat. Philip i mål var stabil igår igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.