Vaktis kan inte tippa..avstängd.

Nä, vaktisens tips duger inte…vi tar in nån annan framöver men…Flempans vinst över Haninge var ganska oväntad, eller hur?

De flesta matcherna var jämna vilket ändå är bra för intresset i de tre serierna.

ALLTVÅAN

SOLLENTUNA, Greg Lindqvist: -Bra första period kom ut påslagna fick långa byten i deras zon och dominerade andra som vanligt kunde inte hålla koncentration och den är bara att glömma tredje ganska kontrollerat även om vi slarvar för mycket för att vara 100% nöjda men första seger mot Lidingö så bara njuta 😜😜😜

LIDINGÖ, Martin Pilö:-Ja dom kom ut aggressivt och vi lyckades inte ta oss ur deras presspel. Ett par av målen kändes dock lite billiga. Vi höjer oss i 2a och 3e men når inte hela vägen fram. Spelet i pp får underkänt även denna match och kan vi höja oss där tror jag på fler poäng in på kontot.

………….

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby: -Vet inte om de var bättre än vanligt. De gjorde 4 och vi 3.

GÖTA, Jörgen Hägg: -Vi börjar spela mer å mer som vi vill, och då skönt med vinst.
Så man får kvitto på att vi gör saker bättre. Å därefter jobba vidare osv.
Vi spelar å tävlar som ett lag idag. Å alltid skönare med vinst än torsk.

…………

HANINGE; Ludde Zettervall: -Flempan är skickliga. Det va inte vi idag. Grattis Flemingsberg.

FLEMPAN, Daniel Despotovic: -Stort Tack! Vi följde våran game plan i 60 min och jobbade hårt i 60 min Bra målvaktspel samt stor uppoffring Vi var bestämda idag Måste fortsätta vara det
Kristoffer Dahling: -Tja och tack ! Vi börjar väll lite små försiktigt , men sen är det en väll genomförd match en stark laginsats rak igenom med en storspelande målvakt som gör det enkelt att vinna matcher

…….

TUMBA, Andreas Norstedt: -Tyvärr var vi inte med i början av matchen men arbetade oss in, tycker vi borde förvaltat och satt dit någon mer puck. Vi gör några misstag som straffar sig och där måste vi bli noggrannare. Nya tag imorgon och genomgång, sen fokus på nästa match.

NACKA, Daniel Enbacka: -Tack Pelle! Tycker vi äger första och tredje! Andra perioden släpper vi lite på fokuset och det straffar oss! Vi tar med oss tredje som jag tycker vi spelar av på ett galant sätt! Hatten av för Fritzell och Lekbrant som gör det lilla extra idag!
Philip Nilsson-Fornes: Håller med.

FORTS A

TIERP, Stefan Andersson: Det här var jämnt och en mycket bra Hockeytvåanmatch…kanske platsade den i Alltvåan. Spånga är tunga att möta så jag är tacksam för att killarna gör som jag säger när vår ursprungliga gameplan inte funkar. Alla vet att vi spelar som kvalmatcher, knappast seriematcher och vi måste vinna varje match nu. Spetsarna levererar och vår målvakt Philip Andersson är bara helt grym.

SPÅNGA, Niklas Lundqvist: -Nej inte deras spetsar som avgör, mer slumpen eller tillfälligheten som avgör. Vi gör en väldigt stark första period. Andra och tredje är jämna. Som de tidigare tre möten har varit. De drar återigen längsta strået i en tight match när det står och väger, hatten av till Tierp.

………….

VIGGAN, Thomas Ekfeldt: -Rimbo gör en bra hockeymatch och får oss dåliga. Om de håller ihop den nya gruppen är jag säker på att poängen kommer in på kontot. De har lyft in rutin i truppen och har idag ett bra målvaksspel. Vi borde vinna en sån här match med 3-4 puckar om vi är effektiva men får istället gräva djupt för att hitta en väg att vinna. Inget skönspel och vi ser lite slavriga ut och skvätter lite i avgörande lägen. Men sjukt skön seger. Tycker min nya line med J.Sunebäck-A.Wedberg-Z.Lavrov är den lina som jobbar hårdast och hittar energi till laget på backsidan tycker jag Joel Östman och Filip Sunebäck är otroligt viktiga ikväll ochvtar ansvar. Längst bak kliver Plars upp till sin nivå ikväll.

RIMBO:

FORTS B

HAMMARBY, Jonas Fredmark: -Vi kom ut bra första 9 min. Sen får dom göra 0-1. Det kändes surt. Men ingen panik. Men där o då börja vi gå ifrån vad vi kommit överens om. Vi skapar chanser Men får inte till det. Vi rycks sönder av utvisningar. Sen gör dom 3 snabba. O vi har tyvärr idag inget medel för det. Ja dom va bättre idag. Bättre disciplin.

ÅKER, Michael Eriksson: -Hej, tack. Vi kuggar i ordentligt som ett lag idag, killarna jobbar hårt i 60 minuter bra målvaktsspel plus att vi har bra med trafik på mål. Otroligt skönt med tre pinnar efter ett par bottennapp.

………..

TRÅNGSUND, Per Sjöberg: -Tack, yes kul med vinst, tämligen jämt tyckte vi hade bra koll på matchen. Nynäs är inte lika bra som Bajen,Nynäs passar oss bättre och vi var påkopplade från första nedsläpp,

NYNÄSHAMN, Robert Spath: -Hej Pelle, var inte med ikväll, men var tydligen en jämn match, där mål i power play för trångsund blev avgörande !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.