Allt skruvas åt….

Ja, det blir alltmer spännande naturligtvis ju närmare slutet av serierna vi kommer!

Vår gästtippare sjuksköterskan Danuta var alltså inte alls fel ute med sitt tips för Alltvåan där Nacka gjorde sin ”plikt” och vann över Lidingö.

Att Göta tog Haninge till OT var väldigt bra gjort och kanske litet surt till och med, man ledde ju matchen ända mot slutet.

Flempan fick till det igen, de blandar ju framgångarna med dipparna…vilket kanske är synonymt

Järfälla var dock för tunga för Tumba ikväll och vann klart!

Ett rätt av tre möjliga!

Danuta får fler chanser till att tippa här på East Coast Hockey!

ALLTVÅAN

TUMBA,Andreas Norstedt: -Hej Krya på dig Idag var vi inte villiga att sätta stop i deras spel. Utan vi petade mest med klubbor. Vi måste åka skridskor spela pucken snabbare vara mer med i situationerna. Vilja vara mer delaktiga och inte bara stå och titta på.

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby: -Tackar Ja, det var en riktigt skön vinst. Börjar lite passiva första fem men sedan tar vi över och borde ha gjort fler mål redan i första. Tycker att vi kontrollerar matchen ganska bra. Tumba har några kontringar som är farliga men LT var stabil. Plus även till fjärdekedjan som alltid krigar och idag får göra två mål.

…………..

HANINGE, Ludde Zettervall:-Göta spelar en bra bortamatch och vinner flera närkamper än oss. Vi är inte tillräckligt starka tyvärr. Desto skönare att kunna vända underläge i slutet och inkassera en vinst. Lite rost i maskineriet har alla lag under säsongen. Nu blickar vi framåt. Ha det bäst.

GÖTA, Jörgen Hägg: -Tjena Pelle,
Nöjd med vissa saker, men inte nöjd över huvudtaget med att vi inte klarar av att spela 60 min som vi sagt.

……………

NACKA,
Philip Fornes:-Tackar tackar! Hoppas du klarar dig i sjuksängen Pelle! Det var en tuff seger. Lidingö är bra stundtals och har en för jäkla grym målvakt i Gustav. Old school men riktigt fina räddningar. Så vi är riktigt nöjda över seger och självklart över att vårt tålamod tog ut sin rätt
Daniel Enbacka: -Hoppas du mår bra Pelle! Som Philip skriver så är dom stundtals bra men tycker vi äger matchen rak igenom och precis som mot Haninge så spelar vi av tredje på ett moget sätt! Rickan bra i mål och Palmborg bra i offensiven. Skönt att inte heller ha tappat en enda 3 poängare såhär långt. Tror visst vi är ensamma om det

LIDINGÖ, Martin Pilö:

…………..

FLEMPAN, Daniel Despotovic: -Tack så mycket Ja vi hade en bra och framgångsrik matchplan som fungerade Alla gav 110% idag

SOLLENTUNA, Greg Lindqvist:-Nä vi var precis värdelösa, och ingen nyspolad is varken före eller i perioderna så det var bra mycket långsam is men lika för bägge lagen men kanske en fördel för dom men det är ingen ursäkt vi var inte på tårna och då vinner man inga matcher i denna liga, ganska enkelt.

FORTS A

TIERP, Stefan Andersson: -Skön och stabil vinst men ingen lek för det. Alla bjuder till och då är vi ju ganska tunga att möta, tror jag. Nu ska vi hålla i fem matcher till.

IRON, Robert Press:-Helt ok från vår sida bortsett från andra perioden och effektiviteten.

………………
SPÅNGA, Niklas Lundqvist:-Riktigt skön vinst ikväll! Vi hade ett väldigt kreativt och hotfullt spel med puck ikväll på alla formationer, som vi lyckas hålla över 60 minuter. Lägg till att vi äntligen får utdelning för vår prestation också, så är det en riktigt bra kväll för oss! Spännande och kul också med att vi möter de igen på torsdag, en klassisk back to back historia.

FORTS B

ÅKER, Michael Eriksson: -Tack Absolut en tajt match där vi krigar in tre poäng på kontot. Vi behöver fortsätta jobba hårt för varandra och tillsammans i 60 minuter i de kommande matcherna. 👍🏒

NYNÄSHAMN, Robert Spath:-Ja, var en jämn och bra match, med ett sent mål blev avgörande.

…………

HAMMARBY; Jonas Fredmark:-Det var en bra match. Men med lite dippar här o där. Värmdö är ett tungt lag. Spelar rakt. Vi skjuter mycket men tyvärr lite för lite trafik på mål. Vi kan bättre. Nya tag på fredag.

VÄRMDÖ, Johan Sörman: -En viktig seger då vi gjorde en riktigt dålig match i fredags mot Nynäshamn. Vi krigar och spelar som ett lag idag. Vi visste att Bajen skulle komma ut hårt, men jag tycker vi var bra förberedda på det. Hela laget ska ha beröm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.