Ett enda mål ifrån SEK 20.000:-!

Ja, hockeyfarsan tippade riktigt bra och hade Järfälla kvitterat i slutminuterna, vilket var mycket nära, så hade han kammat hem nästan SEK 20.000:-!

ALLTVÅAN

Redaktionen borde kanske varit hemma och kurerat sig men..vi undrar om inte ett beskedligt läktarbesök i Järfälla Ishall gjorde mer nytta än stillasittande hemmavid? Vi gavs dessutom tillfälle att dela ut nya BIG-kalsonger till de bästa spelarna för kvällen.
Det finns så många duktiga killar i de här lagen med grymma skills och helst skulle man vilja visa upp filmsnuttar med hur de kan vrida in och ut på varandra med sina dribblingar och kroppsfinter….Samtidigt vet vi att killarna har ännu mer att ge, egentligen, eftersom förutsättningarna inte är de bästa för att just dra fram det allra gottaste ur killarna!!
Tänk om det vore fullsatt i ishallarna och matcharrangören hade fullt program med intervjuer, tävlingar och en mediakub som visade repriser mm!! Då hade killarna ansträngt sig till det yttersta för sig själva, sitt lag och för publiken…eller hur?

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby: -Vi tar för många utvisningar samtidigt som jag har svårt att förlika mig med många av domarens beslut!! Vi hade fyra tongivande spelare borta så sammantaget önskar jag få möta Haninge igen och visa att vi vinner den matchen!

HANINGE, Ludde Zettervall: -Ja precis som du säger, tre poäng är hämtade hem. Onödigt svettigt mot slutet men jag är nöjd med inställningen som saknats senaste tiden. Grabbarna krigar på väl!

REDAKTIONEN: Sebastian Bagge i Haninge och Adrian Sjöquist i Järfälla visade att de har varsin fantastisk motor i sina kroppar, de fick BEST-IN-GAME-kalsonger som pris!

……………..

SOLLENTUNA, Greg Lindqvist:-Ja det var en var tight match, 9 st 2:or är dock för mycket, dödar 2.5 min 3-5 mycket uppoffringar man såg att matchen mot Flempan kanske satt i huvudet men ju längre matchen led så kommer vi mer och mer men 3 poäng är vad som räknas nu. Kommer en kul vecka med Haninge och Nacka och tabellen är ju ganska jämn…. så bara att gilla läget!

TUMBA, Andreas Norstedt:-Hej Inga poäng, men ett bättre och stabilare spel över tre perioder så det känns som vi påväg åt rätt håll efter lite tunga matcher efter uppehållet. Fortsatt hårt jobb och tålamod så kommer vinsterna.

……………..

LIDINGÖ, Martin Pilö: -Långt ifrån nöjd. Vi hade behövt en trepoängare men lyckas inte omvandla alla skott till mål. På det stora hela gör vi en bra match och grabbarna krigar och sliter. Vi måste helt enkelt bli effektivare när chanserna dyker upp!

FLEMPAN, Daniel Despotovic:-Tack Nja vi är inte helt nöjda med spelet idag men vi hittar en väg att vinna. Viktigt att vinna när man inte spelar på topp. Stark och bra lagmoral

……………….

GÖTA, Jörgen Hägg:-Nej, vår gameplan var ingen hemlighet.
Men alla måste förstå att man måste spela försvarspel oavsett zon om man ej har puck och tvärtom.
När man spelar anfall förstår alla snabbare än tvärtom. Men när alla chippat in å gör det tråkiga för varandra så är vi ganska bra.
Så bra att få förståelse för det vilket är lättare när man får 2 eller 3p istället för 0 eller 1p.

NACKA,
Daniel Enbacka:
-Instämmer ibland funkar det inte och idag är det en sådan dag. Kred till Göta som gör en bra defensiv match! Vill inte vara den men sista straffmålet plogas in vilket tydligen är ok nuförtiden. Tycker huvuddomare Flink gör en ok insats men hans två kollegor får ta helgen och studera lite.
Philip Fornes:

FORTS A

TIERP, Stefan Andersson: -Rimbo gav oss en bra match så vi fick ta i precis hela vägen!
Idag var det hela laget som var bäst och vi ser varje match som en cup-match vi måste vinna! ..men ok, vår målvakt Linus Rullander var mycket bra!

FORTS B

TRÅNKAN, Per Sjöberg: -Tack!! Vi lirade bra hockey kämpade slet och hade kul,,
och hade domaren med oss..
en bra hockeymatch,, Kul!!!

HAMMARBY, Jonas Fredmark: -Vi är bättre i första. Dom bättre i andra. Vi bättre i tredje men får inte in den.

……………….

VÄRMDÖ, Johan Sörman:-Nja vi gör en ganska bra första period där vi skapar en hel del bra chanser utan att få hål på deras målvakt. Sedan får vi en ypperlig chans att ta grepp om matchen när vi får spela i 5-3 i nästan två minuter utan att göra mål. Efter det vänder matchen över till deras fördel. Och dom vinner rättvist idag. Vi kan bättre.

ÅKER, Mikael Ericson: -En spelmässigt jämn match tycker jag. Vi gör åter igen en riktigt bra match, där vi jobbar hårt tillsammans 60 minuter. Idag har vi ett grymt boxplay och ett effektivt pp. Sedan måste vi lyfta våra båda målvakter,Noel och Rasmus, som ger oss möjligheter att vinna matcher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.