Sollentuna och Brödernas tar täten i sina serier!

KVAL TILL HE

Sollentuna nollar Köping (!) och tar ett fast grepp om tabellen efter att ha mött alla tre motståndare i serien.
Järfälla vinner över Nacka på bortaplan, och visar fin form. Nackas mindre bra form kanske kan härledas till det megalånga uppehållet på fem veckor (!) som Alltvåan-vinnarna tvingades till.

SOLLENTUNA, Greg Lindqvist: Köping är bättre än oss i första perioden och fick momentum av olyckliga utvisningar för oss…men, vi kunde hålla tätt så i andra perioden fick vi bättre tag i dem och det började se bra ut.
I tredje får vi utdelning och gör en bra period och kan hålla dem på utsidan.
Bra genomförd match men det är ju kort tid att suga på den här karamellen innan det är dags för returmöte…men vi klagar inte! Kul som tusan!

NACKA,
Daniel Enbacka:
-Dåligt styrt rak igenom idag, inget mer att tillägga!

Philip Fornes: -Vi har lyckats pricka in formsvackan ordentligt. Flytet finns inte där och ingen lagdel presterar som den ska. Finns inget värre än när varken huvuden eller kropparna fungerar som det ska. Vi får spela för vår heder resterande.

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby: -Tycker att vi har lite bättre fart idag, även om vi inte gör en prickfri match. Tycker att Nacka trycker ner oss djupt i vår zon många gånger samtidigt som återigen bjuder på enkla saker. Skönt att vi är effektiva när vi får våra chanser och gör 5 mål på 20 skott. Det är en grym krigarmoral i det här gänget och vi ger aldrig upp

Järfällas Albin Berg har analysen klar!
Järfällas målvakter, Nicklas Larsson-Tysell och Jack Orlebäck.

KVAL TILL H2

IRON, Robert Press:-Tunn trupp inför matchen med sjukdom m.m. bidrar till en sämre prestation.

ÅKER, Micke Ericson: -Stabil seger, alla kuggade i igen, defensivt och offensivt. Vi behöver skärpa till vårat pp. Bra med en seger efter två tveksamma insatser. Tätt med matcher nu med fredag, söndag och tisdag. Nu gasar vi vidare!!

…………………..

NYNÄS, Robert Spath: -Absolut så var vi på väg ikapp, efter en katastrofal dåligt första period, så vänder vi och spelar med mer glöd än på länge.

TRÅNKAN, Per Sjöberg:-Tack! Vi var det bättre laget idag, det blev lite onödigt jämnt på slutet. Tycker vi kunde ha hållit igen bättre samtidigt som vi hade bud på fler mål. Skönt med en seger.

………………….

BRÖDERNAS, Niklas Flodin: -Undrar om inte Waxholm är de bästa motståndarna vi haft på hela säsongen?
Idag var det jämnt och trots att vi sköt mycket så hade vi dålig utdelning. Vi sa till varandra i andra paus att det ändå bara var att fortsätta i samma stil… och till slut så fungerade det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.