KVALSERIEN TILL H2 KLAR!

Nu är det klart att Brödernas vinner serien och att Åker blir tvåa!
STORT GRATTIS till dem båda!

Idag ”plumpar” Brödernas och förlorar sin första match i den här serien men frågan är om vi inte hade det på känn…efter segerfesten sist.

Iron och Waxholm tänker nog ge allt i sista matchen för att bli trea i serien då man aldrig vet om den platsen ändå kan ge en plats i Hockeytvåan, nåt lag kanske inte kommer till spel i höst.

Nynäs och Trånkan gör bra matcher ikväll men det är som förgjort för dem, inga vinster.

En omgång kvar!

TRÅNKAN, Per Sjöberg: -Tjena, vi har spelat jämnt hela säsongen mot Åkers, tycker att vi spelar bra idag. En bra match där Åkers drar längsta strået, vi kunde lika gärna ha vunnit,men idag vann Åkers.

ÅKER, Micke Ericson: -Skönt att det är klart, vi är givetvis glada för detta!! Jämn match i två perioder där vi skjuter 43 skott men ”bara” lyckades göra ett mål och Trångsund gjorde tre mål. I tredje gjorde vi om lite i kedjorna och fick ett bättre tryck i spelet, Trångsund hade i vår press ett par frilägen så… Säkert spännande för vår publik på plats och hemma med dessa jämna matcher! Nu blickar vi fram mot säsongsavslutningen hemma på fredag.

……………..

NYNÄS, Robert Spath: -Tycker vi spelade bättre ikväll för det mesta men det är ett gäng killar som är slitna mentalt, en match kvar och vi ska köra så gott vi mäktar med.

…………….

BRÖDERNAS, Niklas Flodin: Jaha, mina killar har ju varit som maskiner i två säsonger och det må vara förlåtet då man för en gångs skull inte är bra. Inte tillräckligt med pulver i benen och avslut som var mindre bra..ändå tre fina mål men..det räckte inte idag. Normalt beklagar jag mig inte över domare men idag var de sämst, de kan ha en dålig dag de också, vi var näst sämst och Iron var minst sämst!
Niklas Ala-Jouni, back: (snyggaste struten ikväll): -Tjena Pelle ! Haha nä nu har festen lagt sig, absolut surt men dom var skickliga och satte sina lägen medans vi hade våra chanser som vi tyvärr inte kunde utnyttja även fast lägena fanns där!

IRON,Robert Press: -Tack, ja idag lyckades vi fullfölja matchplanen. Och deras dåliga humör gav oss ytterligare momentum i matchen.
Ja viktigt att bli trea också, men med erfarenhet av senaste säsongerna så vet man att inget är klart förrän i juni. Viktig seger dock för att hålla Waxholm bakom oss inför sista omgången.

Gustav Carlsson , keeper. Stor bidragande orsak till Irons vinst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.