RESULTAT OCH KOMMENTARER 19 januari

IRON:

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby:
-Tackar Det var en ok match, slappnar av vid 4-0 och det straffar sig, men vi kunde reda ut det
Adde Sjöqvist och Kalle Broed får litet extra beröm.
Adde Sjöqvist, 4 ass idag:
-Tackar! Ja skönt! Det är alltid kul att spela Pelle, men det känns skönt att det snart är dags för lite playoff matcher!

Sjöqvist

………….

ÅKER, Pasi Koponen:
-En jämn match där vi blir lite passiva i andra perioden. Vi repar oss dock och vinner sista perioden vilket är ett stort steg framåt. Lite mer spetsiga i lägen så kommer vi vinna sådana här matcher.

Åkers fb-inlägg: https://www.facebook.com/share/vdEfsia1TdXCAGVa/?mibextid=WC7FNe

HANINGE, Ludde Zettervall:
-Tack Pelle! Idag var Åker med och spelade en ok hockey. Vi alldeles för ineffektiva. Säkert 30 skott till utöver skottstatistiken som sitter i kortsargen. Domaren gjorde en fantastisk insats med utvisningar i precis helt rätt tillfällen. Tre poäng åt oss, skönt.
Yellow Wings intervju https://fb.watch/pGFOvKt5D7/

…………

TUMBA, Micke Österblom:
-Jävligt nöjd!
Vi hade 9 man borta och ställde upp med 13 st plus 2 juniorer och alla gjorde ett hästjobb

HAMMARBY, Mats Weinberg:
-Vi var inte med i matchen första 10 minuterna då Tumba åkte mycket skridskor och spelade bra mellan varandra och skapade en hel del chanser. Tycker dock att vi tog ett litet steg framåt sista halvan. Andra så tycker jag att vi kommer ut som ett nytt lag och skapar en hel del chanser samt borde ha gjort mål på straffen vi får. I tredje forsätter vi spela vårt spel men Tumba är ett bra spelskickligt lag som vi inte riktigt mäktade på ikväll. Bara stänga denna match och ta med sig det som var bra och börja ladda inför nästa match.

………….

VIGGAN, Tim Johansson-Bräck:
-Spånga är ett bra lag, så det är ingen skam i det. Vi hade ett par ram-träffar och en mindre bra stund i andra perioden som tyvärr straffar sig. Ibland är det små marginaler, men vi tar med oss många bra saker från idag också.

Mattias Tumba, två mål men vann inte matchen

SPÅNGA, Niklas Lundqvist:
-Liket lever!
Vad jag tänkte när Viggan gick upp från 0-3 till 3-3?
Jag tänkte såhär: ”Vad hade Roger Melin gjort i denna situation?”

En väldigt efterlängtad seger som vi gör oss förtjänta av över 60 minuter. Och framförallt sista 10 då vi lägger i ännu en växel.
Vi har upplevt lite motstuds och motvind de senaste matcherna så 3 viktiga poäng in på kontot sänker nog mångas axlar och ger oss ny energi och lite arbetsro framåt.

………..

VÄRMDÖ, coach Pelle Nilsson:
-Tja, inget skönspel från något av lagen. Vi har spetsen som Lidingö saknar och det avgör den här matchen. Vinnarmentaliteten i det här gänget är ruggigt bra. Det tycker jag vi visat hela sessen. Trots att spelat klickar så lyckas vi vinna matcher. Även en stor eloge till min ass Johan Sörman som är en fantastisk coach och går numera under namnet mr 100%. Vi är obesegrade sen han klev in i båset. Nu vilar vi på Tisdag och laddar för derby nästa fredag.. //Pelle

LIDINGÖ, Martin Pilö:
-Om vi var med i matchen? Både ja och nej. Vi har förvisso 3-4 frilägen som vi inte utnyttjar så ett par mål där så hade det kunnat se annorlunda ut. Men vi kommer inte alls upp i nivå i vårt försvarsspel och då blir man straffad hårt av Värmdös spetsspelare.

…………

FLEMINGSBERG, Daniel Despotovic:
-Tja! Vi kommer inte alls upp till våran nivå och spelar energilöst och dåligt
Nya tag nästa fredag.

NACKA, Daniel Enbacka:
-Tjena! Tack, skön vinst! Tycker vi kontrollerar matchen från start till slut, backarna lyfter sig väldigt bra idag och Ivar spikar igen! Sen fortsätter gubblinan leverera.
Lite tråkigt att vi får Jona skadad på slutet, han får en skridsko på vristen som tar dåligt och raka vägen till sjukhuset!

Ivar Rönn spikade igen!

…………

GÖTA, Johan Rothlind:
-Ja verkligen, tycker grabbarna va värda poäng idag – speciellt när vi bara har tre lines och gå på. Återigen gör vi en riktig topprestation mot ett topplag, i andra perioden kunde vi lika gärna fått med oss 2-3 mål och vi tvingar fram dem till en time out. Men jag tycker att vi visar att vi kan vara med och slåss om det, så när det drar ihop sig kommer vi vara att räkna med.

SOLLENTUNA, Greg Lindqvist:
-Vi var inte påslagna i de 2 första perioderna så vi ändrade lite i line-uppen och fick tillbaka lite energi. Men, vi måste ta lärdom av dettta till tisdag. Men 3 points på kontot…

………….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.