INFÖR TISDAGSMATCHERNA 30 Jan

IRON ligger skrynkligt till med sex matcher kvar att spela i grundserien…det blir högst troligt kvalserien om man inte helt lämnar oformen bakom sig och plockar de flesta av de 18p man faktiskt KAN spela sig till…men det är ju inte så realistiskt, man ligger där man ligger i tabellen av en orsak..och det är inte bara otur.
TUMBA har bättre spelare har har bättre fart så…den här matchen har Tumba som favoriter.

Poängkung Dennis Finn-Olsson 20+28p

……………..

ÅKER tog en poäng av Spånga tidigare och har spelat bättre än förut men…rår man på Bajen som har momentum nu? Det återstår att se men visst är det svårt att bryta trender, från att förlora till att vinna.
HAMMARBY har dock brutit sin tråkiga losertrend till att vinna flertalet matcher efter jul så visst går det att komma tillbaka….Åker har dock kanske inte alla verktygen i lådan för att rädda sig ifrån nedflyttning men…vi ser att de försöker ändå.

Pontus Okerblad Westin, poängkung i Bajen!

………………

TIERP vet man aldrig var man har och det tror vi inte heller coach Andersson vet heller…det kan vara både himmel eller helvete. Coach Andersson tror dock starkt på sina killar även om han vet om deras brister och försöker hålla dem ifrån de situationerna.
LIDINGÖ är kanske i samma beskaffenhet som Tierp och just som i senaste matchen visar man upp ett mycket bra beteende i första perioden för att komma ut och vara dåliga i tredje perioden!!
Här går det inte att tippa någonting!

Intervju med Lidingös coach Martin Pilö.

………………

VIGGBYHOLM lider av en för liten trupp och spelare som inte dyker upp till matcherna eller ens till träningarna!! Men, William Wallén har anslutit till laget så vi får se vad som händer när han blir varm i kläderna!
NACKA som har en stor trupp och med alla sina duktiga juniorer att tillgå så är nog detta matchen med lägst odds för favoriterna, Nacka.

………………….

VÄRMDÖ gjorde en sämre insats mot Nacka sist där coach Nilsson inte fick igång spelarna att tävla ordentligt…vad tusan beror sånt på, tro? Ett derby!!
SOLLENTUNA är väl i ungefär samma klass som Nacka så….antingen vinner man lätt eller så har Nilsson hotat med någon form av repressalier om man inte tar i till den här matchen.

…………………

FLEMINGSBERG har förlorat två matcher på raken vilket måste kännas ovant efter alla tidigare vinster!
Att som sist förlora knappt mot Sollentuna är ingen skam men man tror nog att Flempan vill ta poäng av Järfälla nu.
JÄRFÄLLA får nu tillbaka målkungen Emil Broed (enligt trovärdiga rykten) som varit utlånad till Hockeyettan ett bra tag. Emil har spelat 15 matcher i Hockeytvåan och gjort 29 mål…Sammy Andersson, Tierp och Joel Ahlin, Värmdö har båda gjort 21 mål…på 24 matcher!!
Järfälla tog en poäng av Göta sist så vi undrar vad det betyder att få tillbaka målkungen i laget..nog borde det vara en boost?

…………………..

GÖTA verkar litet nytända efter bl.a vinsten över Järfälla så matchen mot Haninge känns helt öppen.
HANINGE är också bra igång nu vilket verkligen ger oss huvudbry om vilka som drar längsta strået här.
Hemmaplan för Göta betyder nog en del så om vi kryssar den här matchen så får laget med bäst dagsform ta extrapoängen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.