RESULTAT & KOMMENTARER 13 Februari

……………………

SPÅNGA, Niklas Lundqvist:
-6-2 är en rättvis siffra.
Ikväll var det inget snack.
Grattis Sollentuna.

SOLLENTUNA, Greg Lindqvist:
-Slutspelsform? -Ja vi börjar få tillbaka folk och dom nya börjar komma igång så vi ser med tillförsikt på nästa veckorna.Tycker försvarspelet var stabilt och vi fick bra spelvändningar på dem och sedan fick vi islossning i andra. I första kunde vi säkert gjort 4 mål på de chanser vi hade.

………………..

VIGGBYHOLM, Tim Johansson-Bräck:
-Tumba är bra och vi släppte ett par enkla, så det blev en tung uppförsbacke. 2 matcher kvar och det är bara att ladda om och sätta saker inför kvalet.

TUMBA, Micke Österblom:
-Offensivt forsätter vi vara bra men i dag ger vi bort lite för mycket lägen till Viggan för att vi ska vara riktigt nöjda defensivt
Roligt att Trygg ser stabil ut i målet.
Men vi fortsätter vara tunga och och tycker vi ser stabila ut i dagsläget framförallt att vi flyttar pucken bra mellan oss och alla får vara delaktiga.
Nu ser vi fram mot sponsor matchen på lördag och hoppas det kommer mycket folk det är spelarna värda.
Emil Tikka:
-Tackar! Ganska konstig match att spela. Vi är inte riktigt nöjda med våran prestation idag. Lite slarvigt och hafsigt spel. Men vi vinner och gör mycket mål framåt samtidigt som Trygg är bra i kassen och räddar oss flera gånger.
Varför boxades du i slutsekunderna? Haha, lite kamp framför kassen och domare Rosenberg ville väl visa att han också var med i matchen, och då blev det min tur att få vila på botbänken 🙄

Tumbas matchrapport!

…………………

HANINGE, Ludde Zettervall:
-Faller på individuella misstag idag tyvärr, och en oförmåga att inte göra jobbet framför motståndarkassen. Det är dock mycket som är bättre idag än på länge. Vi bryter ihop likt alldeles för många kvällar idag och är starkare på fredag. Grattis Tierp till 3 poäng.
Anders Wigren, Yellow Wings:
-Genom att göra tre mål inom loppet av en minut och tjugofyra sekunder säkrade Tierp segern mot Haninge. Matchen slutade 2-5. De sista tre minuterna av matchen kan inte beskrivas på annat sätt än kollaps. Ny match på fredag i Haribohallen mot Viggbyholm.
Björn Jakobsson summerar.

TIERP, Stefan Andersson:
-Riktigt skön seger, vi kan andas ut inför PO-spelet.
Vi fick det att fungera idag och dessutom litet islossning på målskyttet på sistone.
Vi kommer förbereda oss ordentligt så vi blir en riktigt jobbig motståndare, vilket än av topplagen som vi får möta. Vi har bra statistik mot några av dem.

Tierp firar segern

………………..

LIDINGÖ, Martin Pilö:
-Tack! Tycker vi gör en solid insats med tanke på matchens dignitet. Killarna hanterade den pressen otroligt bra och det är även glädjande att våra fyra inlånade J18-spelare gör ett kanonjobb!
Våra tjurrusningar? -Hahaha, ja fart under rören brukar leda till farliga chanser och mål!

Lidingös matchrapport ala Lasse Kinch!

NACKA, Daniel Enbacka:
-Helt okey match! Lidingö är sylvassa i sina kontringar samtidigt som vi tappar markeringar mellan varven så blir det en tajt match! Skönt med två träningar innan söndag och sen är det full fart in i kaklet!
Philip Nilsson-Fornes:

-Nej usch inget bra försvarsarbete av oss alls idag. Vi hjälpte inte Adam i kassen och Lidingö är som känt giftiga i sina omställningar. Så ren och skär inställningsfråga men vi vinner på övertid tillslut. Blir kul med en het match på söndag mot Hammarby, en bra uppladdning för play-off!

Nackas film från omklädningsrummet!

………………

VÄRMDÖ, Pelle Nilsson:
-Tack Pelle, skönt med tre poäng igen. Vi gör det bra i 40 min, första 20 vet jag inte vad vi höll på med. Sörman å jag behövde inte säga så mycket i paus utan grabbarna tog tag i det själva och gick ut å leverera resten av matchen . Lite för mycket individuella misstag och slarv i egen zon för att det ska kännas riktigt bra. Tränar vi på Tors, Lör och ser fram emot att avsluta snyggt på söndag..
Hampus Berg:
-Tack! Ja vi nyttjade våra lägen bra i andra perioden. Utöver det var det ganska stabilt. Phille gör en bra match i mål också.

ÅKER, Pasi Koponen:
-Inte mycket att säga. Värmdö var skickliga medan vår prestation inte var tillräckligt bra…

………………

FLEMINGSBERG, Daniel Despotovic:
-Tack jävligt surt att vi inte kan ta 3 poäng och att vi släpper in den i slutet (59:37)
Skönt ändå att vi släpper det och att vi kan avgöra iOT.
Kristopher Dahling:
-Jadu vet inte vad jag ska säga idag gör vi inte mer än vad som behövs om ens det , svårt med matchen som inte betyder något mer än äran o tre poäng

IRON, Jesper Kvist:
-En ganska svängig tillställning men stundvis bra spel. Starkt av oss att kunna kvittera i slutskedet av matchen. Återigen bra målvaktspel av Adam men tyvärr får vi åka hem med bara en poäng idag. Vi får ta sista matchen på söndag mot Värmdö och sen ladda om för kvalet!

……………..

GÖTA, Johan Rothlind:

HAMMARBY, Mats Weiberg:
-Tack snälla 🙏
Vi spelade ännu en match utan att göra det jobb som krävs under dom två första perioderna men ännu en gång så har vi tålamod inom laget och tror på det vi gör och det ger oss 3 poäng i kväll mot ett bra Göta.
Hugo Säll, mv:
(Enormt stabil insats med många frilägesräddningar.)
-Tack så mycket! Tycker att vi öppnar matchen i dåligt tempo i två perioder. Vi lägger oss på deras nivå litegrann. I 3e period så skärper vi till oss och tar bättre beslut samt hjälper mig bakåt. Tycker jag får bra hjälp matchen igenom och kan därav göra den insatsen jag gjorde.

Melker Ferdfelt
Gjorde sist första och matchens sista mål!

…………….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.